Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας, την επομένη της εκτός έδρας νίκης της ομάδας του επί της Ανόρθωσης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:
Για τη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση: «Εμείς μετά την ισοπαλία κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, μας έχει μείνει η αξιοπρέπεια μας. Μας έχει μείνει ακόμη μια υποχρέωση για να κερδίσουμε ξανά. Ότι και να γίνει, είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια μας. Δεν μας ικανοποιεί που δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε αυτές τις μεγάλες νίκες, κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ανόρθωση. Είναι σημαντικό ότι βγάλαμε αντίδραση. Ο προπονητής μας ακόμα το πιστεύει για την παραμονή και το μεταφέρει και στους παίκτες».
Για το ρόστερ της ομάδας: Αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε αρκετά συμβόλαια της πρώτης κατηγορίας, δεν θα είναι εύκολο σε περίπτωση που η ομάδα θα υποβιβαστεί. Βέβαια, υπάρχουν αρκετοί που είναι ανοικτοί σε συζητήσεις. Σίγουρα αν τα καταφέρουμε υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που θέλουμε να κρατήσουμε».
Για τη μάχη για την παραμονή: «Γνωρίζουμε ότι οι πιθανότητες μας είναι λιγοστές, αλλά δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε, θα διεκδικήσουμε τις λιγοστές πιθανότητες που έχουμε. Δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε θαύματα. Γνωρίζαμε από την αρχή της σεζόν ότι θα δώσουμε μάχη μέχρι τέλους για την παραμονή. Πρέπει να περιμένουμε και την τελευταία αγωνιστική, έτσι όπως διαμορφώθηκε η βαθμολογία υπάρχουν ακόμα πιθανότητες. Ότι είναι να γίνει θα γίνει».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν υπάρχουν απουσίες, όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή μας».
Για τον κόσμο: «Καλούμε τον κόσμο να έρθει ξανά στο γήπεδο. Πρέπει να σπρώξουμε την ομάδα για τη νίκη. Όλοι έκαναν τεράστια προσπάθεια αυτή τη σεζόν. Ότι και να γίνει στο τέλος, πρέπει να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια».
Για την επιστολή της διοίκησης που ζητά αύξηση ομάδων στην πρώτη Κατηγορία: «Δεν ετοιμάστηκε αυτή η επιστολή μετά τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Οι μεγάλες ομάδας πλέον είναι 8 και όχι 6 και από εκεί και πέρα υπάρχει το χάος. Πρέπει να δημιουργηθούν κάποιες δομές. Δεν έχουμε πάρει κάποια απάντηση, αναμένουμε».
Η ΑΕΛ διοργανώνει Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports βρίσκεται στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου διεξάγεται η λαμπερή εκδήλωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/10 @ 19:18
Ο 48χρονος Πορτογάλος τεχνικός Κάρλος Φανγκέιρο είναι η επιλογή της ΕΝΠ για τον πάγκο.
03/10 @ 09:33
Η ΕΝΠ ανακοίνωσε την λύση συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή , Λευτέρη Κοσμαδάκη.
02/10 @ 19:21
Η ανακοίνωση της ΕΝΠ.
30/09 @ 17:10
Φιλοξενούμενος στον supersport104 ήταν η Γιώργος Παπέττας.
30/09 @ 11:50
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας
30/09 @ 10:26
Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι
BEST OF THEMASPORTS