ΜΗΝΥΜΑ Παπασταύρου για τα 77α γενέθλια της Ομόνοιας
Μήνυμα από τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, για τη σημερινή (04/06) ημέρα, όπου το «τριφύλλι» συμπληρώνει 77 χρόνια ζωής.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην τελική ευθεία έχει μπει η κούρσα του πρωταθλητή στη La Liga, με τη Μπαρτσελόνα προπορεύεται με τέσσερις βαθμούς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν η «μάχη»... φουντώνει, με το Clasico της επόμενης εβδομάδας να ρίχνει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά!
Στις 11 Μαΐου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στη Βαρκελώνη τη Ρεάλ για το τελευταίο Clasico της φετινής σεζόν, το οποίο είτε μπορεί να κλειδώσει πρακτικά την κούπα για τους Μπλαουγκράνα, είτε μπορεί να αναπτερώσει για τα καλά τις ελπίδες... ανατροπής των Μερένγκες!
Σε περίπτωση ισοπαλίας από την άλλη η διαφορά των τεσσάρων βαθμών θα παραμείνει και οι τελευταίες τρεις αγωνιστικές πρόκειται να διαμορφώσουν το ανάγλυφο της φετινής La Liga. Δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα των δυο γιγάντων της Ισπανίας.
* (Η) για τους αγώνες εντός έδρας, (Α) για τους αγώνες εκτός έδρας