Ασταμάτητη Ίντερ μπήκε στο 2026 με τριάρα επί της Μπολόνια!
Εκμεταλλευόμενη τα κόρνερ της, η Ίντερ επικράτησε άνετα με σκορ 3-1 της Μπολόνια στο Μιλάνο και παρέμεινε για ακόμη μία αγωνιστική στην κορυφή της Serie A!




Μπορεί να μεγαλούργησε ως η «σημαία» των Σίτιζενς στην εποχή της πρωτοκαθεδρίας τους, πολλές φορές σε βάρος της Λίβερπουλ, ωστόσο οι Κόκκινοι του Μέρσεϊσαϊντ ήταν η ομάδα που ο Ντε Μπρόινε υποστήριζε από παιδί! Αυτό είχε δηλώσει ο ίδιος, άλλωστε σε μια από τις πρώτες εμφανίσεις της ζωής του στον φακό.
Συγκεκριμένα, στα 11 του χρόνια, ο άγνωστος τότε σε όλους πιτσιρικάς των ακαδημιών της Γκενκ, είχε κληθεί να ονομάσει μπροστά στην κάμερα την αγαπημένη του ομάδα από το εξωτερικό. Και η απάντησή του ήταν η Λίβερπουλ.
Αρκετά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2019, ο Ντε Μπρόινε έριξε φως σε αυτή τη δήλωση από την παιδική του ηλικία, τονίζοντας τους λόγους που τον έκαναν υποστηρικτή της Λίβερπουλ από μικρό:
«Ήμουν οπαδός της Λίβερπουλ. Η οικογένειά μου που ζούσε στην Αγγλία ήταν όλοι τους υποστηρικτές της Λίβερπουλ κι έγινα κι εγώ. Αγαπούσα τον Μάικλ Όουεν γιατί ήταν μικροσκοπικός και πολύ γρήγορος σαν και μένα. Συνέκρινα τον εαυτό μου μαζί του εκείνη την περίοδο. Μου άρεσαν επίσης ο Ζιντάν και ο Ροναλντίνιο, όλοι αυτοί οι τρομερά ποιοτικοί παίκτες», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Match of The Day» του BBC.
"My Favourite team is Liverpool" 👀
— LFC Transfer Room (@LFCTransferRoom) May 7, 2025
🎙️Kevin De Bruyne pic.twitter.com/PN4K0estKy
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις