Θα παίξει και για τον αδικοχαμένο Νάσο η Πάφος FC στο σημερινό ντέρμπι-τίτλου

Θα παίξει και για τον αδικοχαμένο Νάσο η Πάφος FC στο σημερινό ντέρμπι-τίτλου

Σαν σήμερα (04/05) πριν από οκτώ χρόνια, «έφυγε» από τη ζωή ο Νάσος Κωνσταντίνου, ο οποίος λίγες μέρες νωρίτερα, είχε πέσει θύμα τυφλής οπαδικής βίας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Το μήνυμα της Πάφου η οποία δεν ξεχνά τον Νάσο και είμαστε βέβαιοι πως αν κερδίσει σήμερα τον Άρη στο ντέρμπι κορυφής και κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα το αφιερώσει στη μνήμη του αδικοχαμένου παλικαριού:

«Στις 27/04/2017 ο Νάσος Κωνσταντίνου πέφτει θύμα τυφλής οπαδικής βίας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και χάνει σαν σήμερα (04/05) τόσο άδικα τη ζωή του.

Νάσο δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. 🖤».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!

Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!

Με χρυσό σκόρερ τον Ράφαελ Λεάο, η Μίλαν κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Κάλιαρι για τη 18η αγωνιστική της Serie A και να μπει στο 2026 κοιτάζοντας από την κορυφή τους διώκτες της!