Η Πάφος FC δημοσίευσε βίντεο με το επίσημο ντοκιμαντέρ της ομάδας για την κατάκτηση του περσινού κυπέλλου, με τον εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, να τονίζει στη δήλωση του, ότι αυτό το τρόπαιο ήταν μόνο η αρχή!
Δείτε το βίντεο με το ντοκιμαντέρ και τη δήλωση του κ. Ντουμπόφ:
«Το μήνυμα του Προέδρου, κ. Ρόμαν Ντουμπόφ, για την κυκλοφορία του ιστορικού ντοκιμαντέρ.
“Αγαπητοί φίλοι,
Σήμερα θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ για το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία μας.
Αρχικά δημιουργήθηκε για μια μεγάλη πλατφόρμα streaming και υποστηρίχθηκε από μια σημαντική επένδυση, όμως πλέον αποφασίσαμε ότι αυτή η ταινία ανήκει στην πόλη και στους ανθρώπους της — σε κάθε παθιασμένο φίλαθλο της ομάδας μας που κατέκτησε αυτό το τρόπαιο μαζί μας.
Γι’ αυτόν τον λόγο τη διαθέτουμε σε όλους, δωρεάν.
Είναι ο δικός μας τρόπος να πούμε ευχαριστώ για την πίστη σας, τη στήριξη σας, και για κάθε στιγμή που μοιραστήκαμε.
Εσείς είστε η καρδιά αυτής της ομάδας.
Εσείς είστε η ψυχή της.
Δείτε το, μοιραστείτε το, θυμηθείτε το και να ξέρετε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή».
Για ένα ακόμη καλοκαίρι, ο Απόλλωνας θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του ρόστερ, αφού η ομάδα προέρχεται από μία αποτυχημένη χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου πέτυχε το... ελάχιστο από τους στόχους που είχαν τεθεί, να εξασφαλίσει θέση στην εξάδα.
Συνέντευξη στην πορτογαλική ιστοσελίδα zerozero παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της πρωταθλήτριας Πάφος FC, Άντερσον Σίλβα, εξιστορώντας όλα όσα έζησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (2024-2025).
Η φανέλα που φόρεσε ο Jairo Da Silva, στην τελευταία του συμμετοχή με τα χρώματα της Πάφου (τελικός κυπέλλου), έσπασε το ρεκόρ δημοπράτησης φανέλας Κυπριακού ποδοσφαίρου στο Charity Idols Κύπρου.