ΚΑΝΑΝΤΙ: «Ήμασταν πολύ άτυχοι - Υπάρχουν ακόμη δύο αγώνες και δεν έχουν τελειώσει όλα»

ΚΑΝΑΝΤΙ: «Ήμασταν πολύ άτυχοι - Υπάρχουν ακόμη δύο αγώνες και δεν έχουν τελειώσει όλα»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΕΝΠ, Νταμίρ Κάναντι, μετά το τέλος του αγώνα στο «Τάσος Μάρκου» με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, για την 5η αγωνιστική των πλέι-άουτ.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ απογοητευτικό το σημερινό αποτέλεσμα. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε τη νίκη. Έχουμε φτιάξει πολλά πράγματα στην ομάδα. Νιώθω περήφανος, αλλά δυστυχώς απογοητεύσαμε τον κόσμο μας. Θέλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, υπάρχουν ακόμη δύο αγώνες και δεν έχουν τελειώσει όλα. Είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε τους έξι βαθμούς. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, αλλά για το πως μεγάλωσε η ΕΝΠ και επικεντρώθηκε στον στόχο της, είμαι πολύ περήφανος. Δυστυχώς ήμασταν πολύ άτυχοι σήμερα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όρθια κόντρα στη Φέγενορντ η Ναϊμέχεν και φουλ για Ευρώπη - Τριάρα για Άλκμααρ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Όρθια κόντρα στη Φέγενορντ η Ναϊμέχεν και φουλ για Ευρώπη - Τριάρα για Άλκμααρ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Η 30η αγωνιστική της Eredivisie άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, με την Άλκμααρ να κερδίζει έδαφος και τους διεκδικητές να χάνουν σημαντικούς βαθμούς.