Βάζει τα ερυθρόλευκα ο Μπαμπίγκα- Πάει για δυνατό deal η Τουλούζ!
Ο Ερυθρός Αστέρας είναι έτοιμος να σκάσει 4 εκατομμύρια για τον πρώην άσο του Άρη Λεμεσού
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Είμαστε λίγο απογοητευμένοι που δεν πήραμε κάτι από το παιχνίδι. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα. Ήταν ισορροπημένο παιχνίδι, αλλά είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Δυστυχώς για εμάς ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι. Είχαμε κατοχή και καλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Με βάση του τι δώσαμε στο παιχνίδι, είμαστε λίγο απογοητευμένοι, αφού δεν πήραμε το κέρδος στο τέλος».
Για το αν το αποτέλεσμα βάζει πίεση στην ομάδα: «Πάντα προσπαθούμε και δίνουμε το καλύτερο. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Είμαστε η μοναδική ομάδα που παίζει την Τέταρτη κύπελλο και παίξαμε και Κυριακή. Κάναμε διαφορετικές επιλογές σήμερα λόγω του αγώνα της Τέταρτης. Παρουσιάσαμε πολύ καλή εικόνα παρά της αλλαγές».
Για το αν κίνηση του να κάνει δέκα αλλαγές, δείχνει πως δίνει παραπάνω έμφαση στο κύπελλο παρά στο πρωτάθλημα: «Είχαμε πάλι πάρα πολύ καλούς παίκτες στο γήπεδο σήμερα και έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Έχουμε μόνο τρεις μέρες μέχρι το παιχνίδι κυπέλλου, ενώ η Ομόνοια τέσσερις μέρες και κατά τη γνώμη μου αυτό δεν είναι σωστό».