Νυχτερινό "χτύπημα" για τα περί Καζάκου επενδυτή...
Η ΑΕΛ ξεκαθαρίζει την θέση της με επίσημη ανακοίνωση για τα περί Καζάκου επενδυτή
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΑΠΟΕΛ μέχρι την έναρξη των πλει οφ και με όσους προπονητές έκατσαν στον πάγκο του, πέραν από κάποια μεγάλα αποτελέσματα (κυρίως με Χιμένεθ στην Ευρώπη,) , στα άλλα παιχνίδια ήταν γεμάτος αστάθεια και δεν έπειθε ότι μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο.
Έφυγε ο Γκαγιεχο, Έφυγε ο Ντομίνγκες, Έφυγε ο Μανόλο Χιμένεθ και φτάσαμε να προσληφθεί ως υπηρεσιακός ο Βαγγέλης Σάμιος μέχρι το τέλος της σεζόν. Με τον ερχομό του Ελλαδίτη τεχνικού ο στόχος ήταν να σουλουπωθεί η ομάδα και να αποκτήσει ψυχολογία, ωστόσο η αγωνιστική παρουσία του ΑΠΟΕΛ φώναξε βροντερά ότι μπορούσε για περισσότερα πράγματα.
Μετά την νίκη κόντρα στην Ομόνοια στο τέλος της κανονικής διάρκειας, στα πλέι οφ η συγκομιδή έφερε σε έξι παιχνίδια για την ώρα οκτώ βαθμούς από τους διαθέσιμους 18. Προφανώς και για την δυναμική του ΑΠΟΕΛ γενικότερα δεν είναι μεγάλη συγκομιδή αλλά με όλα όσα συνέβαιναν αγωνιστικά και μη, τότε η συγκομιδή είναι μια χαρά.
Με τον κύριο Σάμιο στο τιμόνι οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάζονται καλύτεροι από αγωνιστική σε αγωνιστική, κέρδισαν με ανώτερη εμφάνιση Άρη και Πάφο και το μόνο σίγουρο είναι πως οι περσινοι πρωταθλητές αδικήσανε τον εαυτό τους.