Mε τον Βίκτορ Γιόκερες να έχει γκολ και ασίστ, η Σπόρτινγκ νίκησε ξανά τη Ρίο Άβε και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός τεράστιας έκπληξης την Μπενφίκα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το 18ο Κύπελλο Πορτογαλίας στην ιστορία της θα διεκδικήσει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας!
Τα «λιοντάρια» νίκησαν 2-1 στην έδρα της Ρίο Άβε, και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Μπενφίκα.
Πράγματι, οι «αετοί» του Βαγγέλη Παυλίδη έχουν ακόμη να δώσουν τη ρεβάνς με την Τιρσένσε (23/04, 22:15), αυτή είναι όμως στην πραγματικότητα διαδικαστική, αφού στο πρώτο ματς είχαν κερδίσει 5-0, εξασφαλίζοντας μία θέση στον τελικό.
Για τη Σπόρτινγκ, πρωταγωνιστής ήταν (ποιος άλλος;) ο Βίκτορ Γιόκερες, που έδωσε την ασίστ στο γκολ του Γκονσάλο Ινάσιο στο 11' και σκόραρε ο ίδιος για το 2-0 της ομάδας του στο 50'. Πλέον, ο Σουηδός έχει 48 τέρματα και 12 ασίστ σε 47 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
Πηγή: sport-fm.gr
Πριν δυόμισι εβδομάδες είχαν διαψεύσει τις προβλέψεις, «σπάζοντας» την έδρα της πρωτοπόρου Πάφου. Χθες βράδυ, το "γύρισαν" το ματς με τον Άρη, οι παίχτες του Βαγγέλη Σάμιου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/04 @ 10:28
Το αήττητο εκτός έδρας ρεκόρ της «μεγάλης» Μίλαν που κρατούσε από το 1993 «έσπασε» χθες η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς με το 1-1 κόντρα στη Ναντ έφτασε τα 39 ματς χωρίς ήττα!
23/04 @ 08:58
Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε στο 7’, η Άστον Βίλα ισοφάρισε στο 18ο λεπτό, αλλά το γκολ του Νούνες στο 94’ και το τελικό 2-1 έδωσε στην πρώτη το προβάδισμα για μια θέση στο επόμενο Champions League!
23/04 @ 00:46
Με απίστευτη δυσκολία, αφού τίποτα δεν πήγαινε μέσα, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Μαγιόρκα και να ξαναβρεθεί στο +7 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης!
22/04 @ 23:55
Η Πρωταθλήτρια, Παρί Σεν Ζερμέν ρίσκαρε, το πλήρωσε, έμεινε στο 1-1 με τη Ναντ, αλλά συνεχίζει στο δρόμο για την αήττητη σεζόν στη Ligue1. Ο άλλοτε «ασπρόμαυρος» Ντάγκλας Αουγκούστο ισοφάρισε!
22/04 @ 22:49
Η Εσπανιόλ προηγήθηκε στο 40’ με τον Πουάδο, η Βαλένθια ισοφάρισε πολύ ωραίο γκολ του Γκέρα στο 57’ και με αυτό το 1-1 οι δύο ομάδες διατήρησαν το αήττητο σερί τους συνεχίζοντας χέρι-χέρι στη La Liga.
22/04 @ 21:58
Ο Πίττας έστειλε στον τελικό την ΤΣΣΚΑ.
BEST OF THEMASPORTS