Όλοι στην Άρσεναλ περιμένουν με ανυπομονησία τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Κάποιος και... κάποιοι μάλλον το θέλουν ακόμη περισσότερο. Ο λόγος για τους φίλους των «κανονιέρηδων» και τον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι. Κι’ αυτό γιατί, όποτε σκοράρει ο Βραζιλιάνος, η Άρσεναλ «αγνοεί» την ήττα. Σε 44 αναμετρήσεις που έχει σκοράρει, η ομάδα του δεν έχει χάσει. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, αν σκοράρει, στο «Έμιρεϊτς» θα γίνει... χαμός.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μαρτινέλι και Άρσεναλ περιμένουν σαν... τρελοί για τον ημιτελικό απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Βραζιλιάνος θέλει προφανώς η ομάδα του να κερδίσει, αφετέρου θέλει να σκοράρει για να συνεχίσει μία παράδοση και ένα ρεκόρ που δύσκολα θα ξανασυναντήσουμε. Τα 50 γκολ σε 44 ματς, και όλα αυτά χωρίς ήττα. Πώς, λοιπόν, να μην περιμένουν οι φίλοι της Άρσεναλ αυτό το παιχνίδι;
Με το πρωτάθλημα να έχει επί της ουσίας... χαθεί, η Άρσεναλ έχει στρέψει όλη τής την προσοχή στα ημιτελικά του Champions League. Απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν του Λουίς Ενρίκε, θα έχει αρκετά δύσκολο έργο. Αν, όμως, σκοράρει ο Μαρτινέλι, οι «κανονιέρηδες» και οι φίλοι τους θα... κοιμηθούν ήσυχα.
Αυτό συμβαίνει, καθώς ο Βραζιλιάνος όταν σκοράρει, η ομάδα του δε χάνει. Σε 44 διαφορετικές αναμετρήσεις, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει βρει δίχτυα, 50 φορές, στα έξι χρόνια παρουσίας του στο «Νησί». Και στα 44 αυτά ματς, όμως, η Άρσεναλ δεν έχει ηττηθεί!
Κάτι ανάλογο θα θυμάστε πως ισχύει και με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος ναι μεν όποτε σκοράρει, η Άρσεναλ δε χάνει, αλλά αυτό έχει συμβεί μόνο σε ματς πρωταθλήματος, στην καριέρα του.
Καταλαβαίνει κάποιος λοιπόν, πως όλος ο οργανισμός της Άρσεναλ, οι παίκτες και οι φίλοι της περιμένουν πώς και πώς την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Μαρτινέλι να ψάχνει το 51ο γκολ της καριέρας του με τους «κανονιέρηδες» για να συνεχίσει το εκπληκτικό του ρεκόρ, στέλνοντας την ομάδα του στον… τελικό του Champions League.
Λίγες μέρες αναμονή λοιπόν, για να δούμε αν ο Βραζιλιάνος θα «γράψει» τη δική του ιστορία.
Πηγή: england365.gr
Πανέτοιμη για την 3η και πιο δύσκολη αποστολή της στα προκριματικά του Conference League είναι η Ομόνοια, η οποία το βράδυ της Πέμπτης (21/08, 20:00) αντιμετωπίζει στο «Wörthersee Stadion» τη Βόλφσμπεργκερ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι-οφ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/08 @ 00:08
Δείτε τα αποτελέσματα των playoffs του Champions League, όπου ξεχώρισε το εκκωφαντικό 5-0 της Μπόντο/Γκλιμτ ενάντια στη Στουρμ Γκρατς.
20/08 @ 09:14
Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας για τα playoffs του Champions League.
20/08 @ 00:34
Μεγάλες εκτός έδρας νίκες στα playoffs του Champions League για Πάφο (2-1 τον Ερυθρό Αστέρα), Κλαμπ Μπριζ (3-1 τη Ρέιντζερς) και Καραμπάγκ (3-1 τη Φερεντσβάρος).
19/08 @ 20:51
Η αρχική ενδεκάδα του Ερυθρού Αστέρα στον πρώτο αγώνα με την Πάφο.
14/08 @ 08:37
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Πάφου (2018-2019) και του Ερυθρού Αστέρα (2019-2020), Ζάντερ Ριμπέιρο Σαντάνα, έχει ένα... δίλημμα!
14/08 @ 08:00
Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα επιτέθηκαν σε εκείνους της Λεχ Πόζναν την ώρα που οι Πολωνοί αναχωρούσαν για την πατρίδα τους μετά τη λήξη της αναμέτρησης για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.
BEST OF THEMASPORTS