Όσο μπορεί θα κυνηγά τις ευρωπαϊκές θέσεις η Άουγκσμπουργκ του Γιαννούλη

Όσο μπορεί θα κυνηγά τις ευρωπαϊκές θέσεις η Άουγκσμπουργκ του Γιαννούλη

Με τους τερματοφύλακες σε πρώτο πλάνο, η Άουγκσμπουργκ του Δημήτρη Γιαννούλη πήρε βαθμό από την Άιντραχτ (0-0) και συνεχίζει να διεκδικεί μια ευρωπαϊκή θέση για την επόμενη σεζόν.

Ανά διαστήματα η Άουγκσμπουργκ φανέρωσε μερικά δείγματα του ποδοσφαίρου με το οποίο θέλει να φτάσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Και κάτι τέτοιες συναντήσεις με ομάδες που πλέον θεωρούνται... θαμώνες των τουρνουά της UEFA, είναι η καλύτερη ευκαιρία για να μετρά δυνάμεις η ομάδα στην οποία βρίσκεται και ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Με τον Έλληνα φουλ μπακ βασικό να βγάζει όλο το 90λεπτο, το σύνολο του Θόρουπ έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Άιντραχτ που μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Europa League, μετά και την ήττα (1-0) από την Τότεναμ στην εντός έδρας ρεβάνς των «8» της διοργάνωσης.

Οι Ντάμεν και Τραπ στις δύο εστίες ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν, καταφέρνοντας να ενεργήσουν σωστά στις στιγμές που έπρεπε να υπερασπιστούν αποτελεσματικά το παθητικό των δύο ομάδων, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με clean sheet.

Η μεγαλύτερη και καθοριστική στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 88ο λεπτό, όταν ο πορτιέρε των «αετών» αρνήθηκε το γκολ σε μεγάλη ευκαιρία του Τιτζ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πένθος στην Ανόρθωση για τον Αντρέα Χριστοφόρου

Πένθος στην Ανόρθωση για τον Αντρέα Χριστοφόρου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ανόρθωση, για τον θάνατο του Αντρέα Χριστοφόρου: