Ο Ιταλός τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στη Ρεάλ απορρίπτοντας την εθνική Βραζιλίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη νέα σεζόν επιθυμεί ο Καρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός φρόντισε να το κάνει γνωστό αυτό σε δηλώσεις του επικαλούμενος το συμβόλαιο που έχει για ακόμη έναν χρόνο. Μάλιστα απέρριψε το ενδεχόμενο να αποδεχθεί να δουλέψει στην εθνική Βραζιλίας.
«Έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ και είμαι χαρούμενος. Όσο δεν αλλάζει αυτό, δεν ακούω καμία άλλη πρόταση», φέρεται να ήταν η απάντησή του σε προσέγγιση που δέχθηκε από τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας, όπως αναφέρει και η MARCA.
Ουσιαστικά, στην Ισπανία κάνουν λόγο για γάντι που πέταξε στη Ρεάλ Μαδρίτης, καλώντας αυτή να πάρει την απόφαση για το μέλλον του στην ομάδα.
Ωστόσο, θα πρέπει να αναφέρουμε πως στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι υπέρ της διατήρησής του στον πάγκο της ομάδας, ειδικά μετά τον αποκλεισμό της από την Αρσεναλ.
Τα έργα στο Αθλητικό κέντρο Σπύρος Κυπριανού, τα οποία ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι, έχουν φτάσει προς το τέλος τους εντός των χρονοδιαγραμμάτων και αυτές τις μέρες, η αρένα βρίσκεται στη διαδικασία παράδοσης από την εταιρεία «A&A Apostolides», προς τα Δημόσια Έργα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/06 @ 08:48
Σοβαρές κυρώσεις περιμένουν την Μπαρτσελόνα από την UEFA, λόγω οικονομικών ατασθαλιών.
03/06 @ 23:30
Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη σπουδαία μεταγραφή του Φλόριαν Βιρτς στη Λίβερπουλ φαίνεται πως ολοκληρώνονται, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
03/06 @ 19:20
Επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ ο Σιμόνε Ιντσάγκι, με τους «νερατζούρι» να ανακοινώνουν το «διαζύγιο».
03/06 @ 18:50
Όπως μεταφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Σιμόνε Ιντσάγκι τα βρήκε σε όλα με την Αλ Χιλάλ και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027.
03/06 @ 17:50
Το χαμένο πέναλτι του Χούλιαν Άλβαρες στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, στάθηκε η αφορμή για την αλλαγή του κανονισμού από την 1η Ιουλίου.
03/06 @ 16:46
Ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος κατέκτησε για δεύτερη σερί σεζόν το πρωτάθλημα Ρουμανίας με την Στεάουα, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα του Βουκουρεστίου.
BEST OF THEMASPORTS