Ο τραυματισμός του Κιλιάν Εμπαπέ στον αστράγαλο δεν είναι σοβαρό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ετοιμοπόλεμος για τον τελικό Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα το επόμενο Σάββατο (26/4) στη Σεβίλλη θα είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ.
Ο τραυματισμός του Γάλλου φορ της Ρεάλ στον επαναληπτικό προημιτελικό με την Άρσεναλ για το Champions League την Τετάρτη δεν αποδείχτηκε πολύ σοβαρός.
Ο 26χρονος άσος γύρισε τον δεξιό αστράγαλό του και εγκατέλειψε το ματς 15 λεπτά πριν το τέλος, ωστόσο οι εξετάσεις έδειξαν πως απέφυγε την σοβαρή ζημιά.
Σίγουρα θα χάσει τον αγώνα της Κυριακής με την Μπιλμπάο στο «Μπερναμπέου», ενώ πιθανώς να προφυλαχθεί και στο εκτός έδρας ματς της Τετάρτης απέναντι στη Χετάφε.
Ο Εμπαπέ έχει φέτος 32 γκολ σε 49 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.
Παρέμεινε στην 128η θέση της παγκόσμια κατάταξης της ΦΙΦΑ η Εθνική Κύπρου μετά τους αγώνες του Σεπτέμβρη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/09 @ 18:13
Η μεγάλη επιστροφή παίρνει πλέον επίσημη μορφή, με τον Ζοσέ Μουρίνιο ν’ ανακοινώνεται από την Μπενφίκα!
18/09 @ 16:45
Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ Aσένθιο, θα δικαστεί με την κατηγορία ότι μοιράστηκε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου χωρίς συναίνεση, ανακοίνωσε δικαστήριο στην Γκραν Κανάρια
18/09 @ 11:04
Διετή επέκταση του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, προσφέρει στον Άντονι Ιραόλα η Μπόρνμουθ, έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένη.
18/09 @ 10:10
Η Εθνική Χώρας των Βάσκων θα αντιμετωπίσει την Παλαιστίνη σε φιλικό παιχνίδι στο Σαν Μαμές, με το ματς να αποκτά και πολιτική διάσταση λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή.
18/09 @ 09:48
Στην Πορτογαλία είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο από σήμερα το πρωί για να σφραγίσει το deal που έχει προφορικά με την διοίκηση της Μπενφίκα.
17/09 @ 12:12
Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι ήταν έξαλλος με τη διαιτησία μετά το ματς της Μαρσέιγ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
BEST OF THEMASPORTS