Προλαβαίνει τον τελικό Κυπέλλου με Μπαρτσελόνα ο Εμπαπέ

Προλαβαίνει τον τελικό Κυπέλλου με Μπαρτσελόνα ο Εμπαπέ

Ο τραυματισμός του Κιλιάν Εμπαπέ στον αστράγαλο δεν είναι σοβαρό.

Ετοιμοπόλεμος για τον τελικό Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα το επόμενο Σάββατο (26/4) στη Σεβίλλη θα είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο τραυματισμός του Γάλλου φορ της Ρεάλ στον επαναληπτικό προημιτελικό με την Άρσεναλ για το Champions League την Τετάρτη δεν αποδείχτηκε πολύ σοβαρός.

Ο 26χρονος άσος γύρισε τον δεξιό αστράγαλό του και εγκατέλειψε το ματς 15 λεπτά πριν το τέλος, ωστόσο οι εξετάσεις έδειξαν πως απέφυγε την σοβαρή ζημιά.

Σίγουρα θα χάσει τον αγώνα της Κυριακής με την Μπιλμπάο στο «Μπερναμπέου», ενώ πιθανώς να προφυλαχθεί και στο εκτός έδρας ματς της Τετάρτης απέναντι στη Χετάφε.

Ο Εμπαπέ έχει φέτος 32 γκολ σε 49 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

UEFA RANKING: Παραμένει 15η η Κύπρος, αλλά κινδυνεύει να την προσπεράσει η Ελβετία (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

UEFA RANKING: Παραμένει 15η η Κύπρος, αλλά κινδυνεύει να την προσπεράσει η Ελβετία (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Δεν κατάφερε η Πάφος να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί η διαφορά των 443 βαθμών της Κύπρου από τη 16η Ελβετία που... καραδοκεί να μας προσπεράσει για να «αρπάξει» την προνομιούχο 15η θέση.