Θύρα 9: «Παπασταύρου και Αργυρίδης αποφάσισαν να περάσουν την Μεγάλη Παρασκευη δίνοντας καταθέσεις» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Θύρα 9: «Παπασταύρου και Αργυρίδης αποφάσισαν να περάσουν την Μεγάλη Παρασκευη δίνοντας καταθέσεις» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Θύρα 9 με ανάρτηση της δημοσιεύει φωτογραφία των Παπασταύρου και Αργυρίδη έξω από Αστυνομικό σταθμό σημειώνοντας πως πέρασαν τη Μεγάλη Παρασκευή δίνοντας καταθέσεις.

Συνεχίζεται ο απόηχος των όσων έγιναν στην Green Boutique με τα εισιτήρια του τελικού βόλει και το βίντεο που ανήρτησε η Ομόνοια με τον Αδάμο Ευσταθίου.

Η Θύρα 9 σε νέα ανάρτηση της αναφέρει: «Παπασταύρου και Αργυρίδης αποφάσισαν να περάσουν την Μεγάλη Παρασκευη δίνοντας καταθέσεις».

Η φωτογραφία της ανάρτησης από τη Θύρα 9:

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Έξοδος μετά από μία εξαετία...

Έξοδος μετά από μία εξαετία...

Εκτός έδρας ματς για τους γαλαζοκίτρινοτς μετά από έξι χρόνια στο έκτο ματς της σεζόν. Τα αποτελέσματα της ΑΕΛ στην 6η αγωνιστική.