Αν ο μπαμπάς του φοβήθηκε μετά από αυτό ότι ο μικρός δεν θα ήθελε να παρακολουθεί ποδόσφαιρο, τώρα μπορεί να είναι σίγουρος ότι ο πιτσιρικάς οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα... ξεκολλάει από το «Ολντ Τράφορντ».
Το βράδυ της Πέμπτης, στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ, διεξήχθη και παρακολουθήσαμε το απόλυτο παιχνίδι της χρονιάς.
Το 2-0 της Γιουνάιτεντ που έγινε 2-2 από τη Λυών για την παράταση, με τους Γάλλους να φτάνουν και στο 2-4 και τελικά από το 110' μέχρι και το 120' να δέχονται τρία γκολ και οι «κόκκινοι διάβολοι» να παίρνουν την επική πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.
Όσο τα πράγματα γίνονταν τρομερά ζόρικα για την ομάδα του Ρούμπεν Αμορίν, τα δάκρυα ενός πιτσιρίκου στις εξέδρες μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον του σκηνοθέτη και της κάμερας.
Όταν έγινε το απόλυτο come-back, το πρόσωπο του μικρού ήταν εκείνο που αναζήτησε ξανά ο camera-man και ο μικρός βίωνε την απόλυτη ευτυχία στα χέρια του μπαμπά του.
Κάπως έτσι «γεννιούνται» πιστοί οπαδοί. Και πάνω απ' όλα, άνθρωποι που βάζουν το ποδόσφαιρο σε προτεραιότητα. Και αποφασίζουν ότι δεν θα λείψουν ποτέ από το πλευρό της ομάδας τους και από την εξέδρα όπου θα παρακολουθούν το χορτάρι και τις συγκλονιστικές προσπάθειες των παικτών.
Ο μικρός γεύτηκε για τα καλά, τι πάει να πει ποδόσφαιρο...
Σε Κύπρο και Ελλάδα μπορεί να μην υπάρχει αγωνιστική λόγω της διακοπής για το Πάσχα, στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης ωστόσο η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Και πλησιάζοντας στο φινάλε της σεζόν, τα ανοικτά μέτωπα είναι πολλά.
Την δική του εβδομάδα των παθών βιώνει ο Γάλλος σούπερ σταρ, ο οποίος μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από το Champions League βίωσε ακόμα μία πίκρα.