CYPRUS LEAGUE: Η τριάδα που δεν έχασε... δευτερόλεπτο!

CYPRUS LEAGUE: Η τριάδα που δεν έχασε... δευτερόλεπτο!

Συχνά ψάχνουμε για τους πιο σταθερούς ή καλύτερους παίκτες ενός πρωταθλήματος όμως είναι και οι πιο... απαραίτητοι.

Στην κατηγορία με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής συνήθως συναντάμε τερματοφύλακες, κάτι που ισχύει και για την Cyprus League by Stoiximan.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πέντε παίκτες είχαν αγωνιστεί και στα 26 ματς χωρίς να χάσουν λεπτό και οι τέσσερις ήταν τερματοφύλακες.

Οι τερματοφύλακες Γιώργος Αθανασιάδης (ΑΕΚ), Βιντ Μπέλετς (ΑΠΟΕΛ), Βανά Άλβες (Άρης), Ζίβκο Ζίβκοβιτς (Ανόρθωση) συν ο αμυντικός της ΑΕΚ, Χριβόγε Μιλίτσεβιτς.

Στα πλέι-οφ έμειναν... τρεις αφού οι Ζίβκοβιτς και Μιλίτσεβιτς έχασαν από ένα παιχνίδι οπότε οι... απόλυτοι είναι οι Βανά, Μπέλετς και Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πρόταση για μετονομασία του ψευδοκράτους πυροδότησε έντονη αντιπαράθεση στην Τουρκία

Κυπριακό: Πρόταση για μετονομασία του ψευδοκράτους πυροδότησε έντονη αντιπαράθεση στην Τουρκία

Στο επίκεντρο της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης βρέθηκε το Κυπριακό, με αφορμή πρόταση του κόμματος Yeni Yol (Νέος Δρόμος) για συζήτηση σχετικά με τη διεθνή μη αναγνώριση, τις απομονώσεις και τα εμπάργκο που αντιμετωπίζει το ψευδοκράτος.