Νέο σοκ για τον Νεϊμάρ: Tραυματίστηκε και αποχώρησε από το γήπεδο με κλάματα

Νέο σοκ για τον Νεϊμάρ: Tραυματίστηκε και αποχώρησε από το γήπεδο με κλάματα

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμού για τον Νεϊμάρ, με τον Βραζιλιάνο σταρ της Σάντος, να αποχωρεί στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο Νεϊμάρ ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Σάντος, ωστόσο στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, αφού δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει.

Ο Βραζιλιάνος σταρ, μάλιστα κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο ξέσπασε σε κλάματα, ενδεικτικό της επιβαρυμένης ψυχολογικής κατάστασης του, μετά τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών που τον πλήττουν.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Χριστόφορος Τορναρίτης: Οι ευχές στον Φειδία Παναγιώτου για τον γάμο του και το δημόσιο μήνυμα που ξεχώρισε

Χριστόφορος Τορναρίτης: Οι ευχές στον Φειδία Παναγιώτου για τον γάμο του και το δημόσιο μήνυμα που ξεχώρισε

Θερμές δημόσιες ευχές προς τον Φειδία Παναγιώτου απηύθυνε ο Χριστοφόρος Τορναρίτης, με αφορμή τον γάμο του, εκφράζοντας τις ευχές του για μια ζωή γεμάτη αγάπη, υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

BEST OF THEMASPORTS