AEK-ΑΠΟΕΛ 1-0: Νίκη "χρυσάφι" και στο -6 από την κορυφή
H ΑΕΚ, κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Ροντέν, με την ομάδα της Λάρνακας να πηγαίνει στους 56 βαθμούς και βρίσκεται στο -6 από την Ομόνοια.




Το μεγάλο αφεντικό της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, εμφανίστηκε φοβερά εκνευρισμένος έπειτα απ' όσα έγιναν στο Φάληρο και μετά την καταγγελία της «Ένωσης» για επίθεση σε παίκτες της από μη διαπιστευμένους στη φυσούνα.
Έχοντας βρεθεί και στο δωμάτιο των παρατηρηρών, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μίλησε αμέσως μετά στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τις άσχημες εικόνες, λέγοντας:
«Τραμπούκοι και ιδιώτες να χτυπούν παίκτες. Το κατήγγειλαν Ρότα και Κοϊτά. Είναι τραγικό. Το ποδόσφαιρο ξαναγυρίζει πίσω. Είναι αίσχος. Είναι βούρκος. Είναι τραμπουκισμοί. Είναι αλητεία. Λυπάμαι που το ποδόσφαιρο σήμερα έχει τέτοια πράγματα... Λυπάμαι γι’ αυτή την κατάντια και την ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σκέφτομαι να κάτσω και να σκεφτώ τι να κάνω με την αλητεία...».
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις