Η «βασίλισσα» επέστρεψε: Εντυπωσιακό κορεό από τους φιλάθλους της ΑΕΛ

Η «βασίλισσα» επέστρεψε: Εντυπωσιακό κορεό από τους φιλάθλους της ΑΕΛ

Εντυπωσιακές εικόνες από το «AEL FC Arena», με τους φιλάθλους των «βυσσινί» να δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα με κορεό «η βασίλισσα επέστρεψε».

Έπειτα από αναμονή χρόνων η ΑΕΛ επέστρεψε στα σαλόνια της Stoiximan Super League, με τον κόσμο της ομάδας να γεμίζει το «AEL FC Arena» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έτσι ώστε να ζήσει από κοντά και μαζί με τους παίκτες την άνοδο.

Οι φίλαθλοι των «βυσσινί» ωστόσο δεν έμειναν εκεί, καθώς δημιούργησαν ένα φανταστικό κορεό, και ύψωσαν ένα τεράστιο πανό που έγραφε «The queen is back», δηλαδή «Η βασίλισσα επέστρεψε».

 

Ο ενθουσιασμός στα... κόκκινα για τη βασίλισσα του κάμπου που οσονούπω θα αγωνίζεται στην α' κατηγορία, με την πόλη να ζει και να αναπνέει μετά από χρόνια για το ποδόσφαιρο!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΤΡΙΑΡΑ στην ΑΡΕΝΑ, ΝΤΕΡΜΠΑΡΑ στη ΛΕΜΕΣΟ - Αποτελέσματα και συνέχεια

ΤΡΙΑΡΑ στην ΑΡΕΝΑ, ΝΤΕΡΜΠΑΡΑ στη ΛΕΜΕΣΟ - Αποτελέσματα και συνέχεια

Με δύο αναμετρήσεις και πολλά γκολ συνεχίστηκε η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στην Λάρνακα η ΑΕΚ νίκησε 3-1 τον ΑΠΟΕΛ, ενώ στην Λεμεσό ο Άρης και ο Απόλλωνας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 2-2.