Απόλλων: Παρελθόν ο Μπουαγκάρντ
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μπουαγκάρντ
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:
«Όταν κερδίζεις είναι όλα πιο ωραία, όταν δεν κερδίζεις το κλίμα είναι διαφορετικό. Είναι εμφανέστατο ότι κάναμε λάθη, ενώ φτιάξαμε απίστευτες ευκαιρίες με την Ανόρθωση και δεν βάλαμε ένα γκολ. Είναι λεπτές οι γραμμές και όταν δει κανείς τη φάση για παράδειγμα στο τελευταίο λεπτό και σαν κι αυτήν είχαμε πολλές και σε άλλα παιχνίδια στα οποία δυστυχώς η ομάδα έχασε. Αν η Καρμιώτισσα σε συγκεκριμένα ματς δεν έχανε και είχε ισοπαλίες που ήταν το λιγότερο που θα άξιζε, τότε δεν θα κινδύνευαμε. Προσπαθούμε όλοι στην ομάδα να εμψυχώσουμε τους παίκτες, με πρώτο τον πρόεδρο. Πάμε πάνοπλοι στο Δασάκι για να αντιμετωπίσουμε τον Εθνικό Άχνας. Μπορεί με μια δική μας νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων, να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα. Πρέπει να ηρεμίσουμε λίγο και αυτό θα είναι το πιο σημαντικό».
Για τη νέα σεζόν και για το γηπεδικό: «Έχουμε κάνει πολλές διεργασίες. Καθημερινά δουλεύουμε σε πολλά πράγματα, γιατί πιστεύουμε στην ομάδα μας. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για συγκεκριμένα πράγματα. Για το γηπεδικό, δεν ξέρω αν θα μείνουμε εκεί, είμαστε ευχαριστημένοι, έχουμε καλή συνεργασία, είναι όλα θετικά, αλλά συμφωνία δεν υπάρχει».
Για το Τσίρειο: «Όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο Τσίρειο, δυστυχώς έγιναν πολύ μεγάλες προσπάθειες από τον ίδιο τον πρόεδρο για να βρεθεί μια λύση ώστε η ομάδα να παίζει εκεί, αλλά από την πλευρά τους δεν το επιθυμούν στον ΓΣΟ. Πραγματικά θα ήταν ωραίο γενικά για τον φίλαθλο κόσμο να επισκεπτόταν ξανά στο Τσίρειο, έστω κι αν είναι γερασμένο, αλλά δίνει κάποιες αναμνήσεις, είναι διαφορετικό. Από μόνοι μας δεν μπορούμε να πάρουμε τα πράγματα μας και να πάμε εκεί».