Γ’ Κατηγορία: Τα συμβόλαια ισχύουν κανονικά

Γ’ Κατηγορία: Τα συμβόλαια ισχύουν κανονικά

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών με ανακοίνωση του ενημερώνει:

Για σκοπούς ενημέρωσης των ποδοσφαιριστών και του φίλαθλου κοινού, o Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών επιθυμεί να αναφέρει ότι δέχτηκε ερωτήσεις από ποδοσφαιριστές για την υποχρέωση των ομάδων να καταβάλουν τους μισθούς τους σε περίπτωση που η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας μετακινηθεί από τις 26 Απριλίου στις 16 Απριλίου.

Η απάντηση είναι απλή. Τα συμβόλαια ισχύουν κανονικά και οι πληρωμές πρέπει να γίνουν, ως προβλέπεται στο κάθε συμβόλαιο. Τυχόν λήξη του πρωταθλήματος προγενέστερα, δεν επηρεάζει το συμφωνημένο μισθό.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Δείτε πως η Άρσεναλ έχασε το ντέρμπι με τη Σίτι, ενώ είχε ευκαιρίες στο Β' ημίχρονο για να βάλει... 4 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Δείτε πως η Άρσεναλ έχασε το ντέρμπι με τη Σίτι, ενώ είχε ευκαιρίες στο Β' ημίχρονο για να βάλει... 4 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνει ότι μπορεί η Άρσεναλ για να χάσει και τον φετινό τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ και όπως όλα δείχνουν, θα φέρει εις πέρας την τεράστια προσπάθεια της, αφού πολύ δύσκολα πλέον δεν θα κατορθώσει αυτό που πριν μερικές αγωνιστικές φάνταζε ως ακατόρθωτο, να... δωρίσει δηλαδή το πρωτάθλημα στη Μάντσεστερ Σίτι!