Οι ενδεκάδες στη ματσάρα της Παρί με την Άστον Βίλα

Οι ενδεκάδες στη ματσάρα της Παρί με την Άστον Βίλα

Δείτε τις ενδεκάδες από την σπουδαία αναμέτρηση της Παρί με την Άστον Βίλα για τη 2η αγωνιστική των προημιτελικών του Champions League.

Προημιτελικά Champions League πράξη... δεύτερη με μια σπουδαία αναμέτρηση να διεξάγεται στις 22:00 στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Η Παρί φιλοξενεί την Άστον Βίλα με τον Λουίς Ενρίκε και τον Ουνάι Έμερι να ανακοινώνουν τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο.

Για τους γηπεδούχους ο Ισπανός τεχνικός επιλέγει σχηματισμό 4-3-3. Ο Ντοναρούμα θα είναι στην εστία με τετράδα άμυνα τους Χακίμι, Μπεράλδο, Πάτσο και Μέντες. Ο Νέβες, ο Βιτίνια και ο Ρουίθ θα παίξουν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ την επιθετική τριπλέτα απαρτίζουν οι Ντουέ, Κβαρατσχέλια και Ντεμπελέ.

Στον πάγκο για την Παρί θα κάθονται οι: Σαφόνοβ, Τένιας, Κιμπεμπέ, Λι, Ράμος, Ερναντές, Μαγιουλού, Μπαρκολά, Ζαΐρ-Εμερί, Εμπάιγ

Στην αντίπερα όχθη η Άστον Βίλα θα παραταχθεί με 4-2-3-1. Ο Μαρτίνες στα γκολπόστ και οι Κας, Κόνσα, Τόρες, Ντίνιε στην άμυνα. Καμαρά, Τίλεμανς τα δυο χαφ, μπροστά τους ο ΜακΓκίν στα άκρα, Ρότζερς και Ράμζεϊ, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Ράσφορντ.

Αναπληρωματικοί για την Βίλα θα είναι: Όλσεν, Πρόκτορ, Ντισασί, Μινγκς, Μπάρκλεϊμ Γουότκινς, Ασένσιο, Μάατσεν, Ονανά, Μπογκάρντε.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ανακοίνωση Νέας Σαλαμίνας για τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για τη διαιτησία με τον Σπάρτακο Κιτίου

Ανακοίνωση Νέας Σαλαμίνας για τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για τη διαιτησία με τον Σπάρτακο Κιτίου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα, τοποθετείται για τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικά με τη διαιτησία μετά τον αγώνα με τον Σπάρτακο Κιτίου.