Για τις άλλες «τρύπες» θα βρουν λύσεις;

Για τις άλλες «τρύπες» θα βρουν λύσεις;

Το ότι έχει αρθεί το εμπάργκο μετεγγραφών, έχει προβληθεί αρκετά από τα Μέσα στην διάρκεια της χθεσινής μέρας…

Όσοι αντιμετωπίζουν με πιο ρεαλιστικό φακό την τραγική οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η εταιρία ΑΠΟΕΛ, διερωτώνται αν η διοίκηση Πετρίδη, θα βρει τρόπους να κλείσει τις άλλες «τρύπες».

Προς το παρών, με διάφορους τρόπους (σε επικοινωνιακό επίπεδο κυρίως), βασικά «αγοράζουν» χρόνο.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, εκλαμβάνουμε εμείς και το πολύ-διαφημισμένο ταξίδι (το τελευταίο διήμερο), που προγραμμαίζει να κάμει ο πρόεδρος της ομάδας στην Βραζιλία.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αλλάζουν οι αποδείξεις στα πρατήρια καυσίμων; Τι θα βλέπουν πλέον οι καταναλωτές

Αλλάζουν οι αποδείξεις στα πρατήρια καυσίμων; Τι θα βλέπουν πλέον οι καταναλωτές

Πρόταση νόμου για την προώθηση της διαφάνειας και την προστασία του καταναλωτή συζήτησαν την Τρίτη τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου, η οποία προβλέπει υποχρεωτική αναλυτική αναγραφή όλων των φόρων, τελών και επιβαρύνσεων στις αποδείξεις λιανικής πώλησης καυσίμων.