Η νέα επετειακή φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξόργισε τους οπαδούς, όχι για τον σχεδιασμό της, αλλά για την... τιμή της, που φτάνει τα 170 ευρώ και δεν φορεθούν ποτέ σε επίσημο ματς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έξαλλοι με την κυκλοφορία μιας νέας φανέλας από την Adidas, η οποία κοστίζει μια...περιουσία. Η σειρά «Bring Back» κυκλοφόρησε για να τιμήσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης του 1991, όταν η Γιουνάιτεντ νίκησε την Μπαρτσελόνα με 2-1, με δύο γκολ του Μαρκ Χιουζ. Η φανέλα, η οποία δεν θα φορεθεί σε αγώνα, έχει το ειδικό σήμα του τελικού και λεπτομέρειες που θυμίζουν την εποχή εκείνη, αλλά η τιμή της είναι πολύ υψηλή για τους περισσότερους φιλάθλους.
Ακριβές, τη λάθος χρονική στιγμή
Η φανέλα με τα μακριά μανίκια κοστίζει 170 ευρώ, ενώ με κοντά μανίκια φτάνει τα 125 ευρώ. Επιπλέον, οι φόρμες και τα παντελόνια της σειράς είναι επίσης ακριβές, με τις φόρμες να κοστίζουν 105 ευρώ και τα παντελόνια 99 ευρώ. Η κυκλοφορία αυτής της σειράς δεν έχει βρει κανταπόκριση στους οπαδούς των Red Devils, οι οποίοι θεωρούν ότι η χρονική στιγμή είναι λάθος, ειδικά μετά την κατάκτηση του 20ου τίτλου της Λίβερπουλ
Ορισμένοι σχολίασαν με χιούμορ: «Η Λίβερπουλ κέρδισε τον 20ο τίτλο και εμείς κυκλοφορούμε την 20η φανέλα της σεζόν». Ενώ άλλοι ανέφεραν ότι κυκλοφορούν περισσότερες φανέλες από τους τίτλους που έχει κερδίσει η ομάδα φέτος.
gazzetta.gr
Η σπουδαία νίκη της Μπαρτσελόνα στο Νιουκάστλ και η εύκολη επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Νάπολι ήταν τα σημαντικότερα αποτελέσματα της τρίτης μέρας στην πρώτη αγωνιστική του Champions League, στην οποία οι Ελληνες παίκτες έμειναν αήττητοι.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/09 @ 18:13
Η μεγάλη επιστροφή παίρνει πλέον επίσημη μορφή, με τον Ζοσέ Μουρίνιο ν’ ανακοινώνεται από την Μπενφίκα!
18/09 @ 16:45
Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ Aσένθιο, θα δικαστεί με την κατηγορία ότι μοιράστηκε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου χωρίς συναίνεση, ανακοίνωσε δικαστήριο στην Γκραν Κανάρια
18/09 @ 11:04
Διετή επέκταση του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, προσφέρει στον Άντονι Ιραόλα η Μπόρνμουθ, έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένη.
18/09 @ 10:10
Η Εθνική Χώρας των Βάσκων θα αντιμετωπίσει την Παλαιστίνη σε φιλικό παιχνίδι στο Σαν Μαμές, με το ματς να αποκτά και πολιτική διάσταση λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή.
18/09 @ 22:00
Η Ισπανία εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσύρει την Εθνική της από το Μουντιάλ 2026, εάν η FIFA επιτρέψει στο Ισραήλ να συμμετάσχει.
18/09 @ 22:29
Η Τβέντε αναζητά νέο προπονητή μετά την απόλυση του Γιόζεφ Όστινγκ και εξετάζει την περίπτωση του Ρουντ φαν Νίστελροϊ.
BEST OF THEMASPORTS