«Ημουν σε λάθος δρόμο, με τον τζόγο και το αλκοόλ»
Ο πρώην επιθετικός της Πάφου που αγωνίζεται ως δανεικός στη Αλμπαθέτε, Χεφτέ Μπετανκόρ αναφέρθηκε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην εφηβική του ηλικία.




Η Νάπολι καιγόταν για τη νίκη στο “Ρενάτο Νταλ’Άρα” ώστε να εκμεταλλευτεί το δώρο της Ίντερ πριν από δύο 24ωρα (2-2 κόντρα στην Ίντερ) και να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής την κορυφή, όμως δεν τα κατάφερε αφού απέναντι της βρήκε μία σούπερ φορμαρισμένη ομάδα (προερχόταν από πέντε διαδοχικές νίκες): την Μπολόνια.
Οι παρτενοπέι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Ανγκισά όμως στο δεύτερο μέρος οι ροσομπλού ήταν ανώτεροι κατά κράτος και έφτασαν δίκαια στην ισοφάριση με τον Εντόι, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να παραμένει στο -3 από την πρωτοπόρο Ίντερ και εκείνη του Ιταλιάνο να ανεβαίνει μόνη στην 4η θέση.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις