Ο Παφιακός επικράτησε ξανά της Ανόρθωση, αυτή φορά με 3-1 στα σετ και ως εκ τούτου εξασφάλισε θέση για τους τελικούς του πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ομάδα της πόλης συμπλήρωσε τέσσερις νίκες (4-0) και θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια, για τους μεγάλους τελικούς, έχοντας πλεονέκτημα έδρας, το οποίο απέκτησε την κανονική περίοδο.
Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Γιώργου Πλατρίτη, κατέκτησε ήδη το κύπελλο και το σούπερ καπ και στοχεύει το treble.
Τα σετ: 25 - 14, 23 - 25, 25 - 22, 25 - 19
Παλικαρίσιος βαθμός για την Εθνική μας στο 90+6' με σκόρερ τον Πίττα από το σημείο του πέναλτι. Όπως και με την Ρουμανία που από 0-2 έγινε 2-2, έτσι και με την Βοσνία Ερζεγοβίνη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να ισοφαρίσει παρά το γεγονός πως ήταν πίσω με 0-2.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/09 @ 18:28
Ανάρτηση από την Θύρα 1 μέσα από την οποία αποχαιρετάει και ευχαριστεί τον προπονητή, Γιάννη Γιαπάνη.
24/09 @ 12:40
Ενίσχυση με Αμερικανό πασαδόρο ανακοίνωσε η πετοσφαιρική Ομόνοια:
12/09 @ 13:36
Στο Λευκόθεο Αθλητικό Κέντρο στις 10 και 11 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες των Σούπερ Καπ Ανδρών - Γυναικών.
08/09 @ 12:55
Οι Άνδρες αρχίζουν στις 17 Οκτωβρίου και οι Γυναίκες στις 18 Οκτωβρίου
24/08 @ 14:50
Η Εθνική βόλεϊ γυναικών πήρε μία μεγάλη νίκη με 3-1 σετ κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο και έκανε ένα σημαντικό βήμα για τη μάχη της πρόκρισης στις 16 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ταϊλάνδης ενός του καθοριστικού αγώνα με τη Γαλλία (26/8)
22/08 @ 00:59
Το Διοικητικό Συμβούλιο του πετοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας του, με την Κωνσταντίνα Σιαπάνη.
BEST OF THEMASPORTS