Παράπονα και από Μπεργκ για το πέναλτι: «Έπρεπε να πάει να το τσεκάρει στο VAR - Δεν μας απείλησε ο αντίπαλος»

Παράπονα και από Μπεργκ για το πέναλτι: «Έπρεπε να πάει να το τσεκάρει στο VAR - Δεν μας απείλησε ο αντίπαλος»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος του ντέρμπι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Αναλυτικά:

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα που δεν νικήσαμε, λόγω του καλού παιχνιδιού που κάναμε. Είναι δύσκολο να πεις κατά πόσον υπήρξε οποιοδήποτε πέναλτι, δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Ισοφαρίσαμε και είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, δεν μας απείλησε ουσιαστικά ο αντίπαλος πέραν από κάποιες σέντρες στην περιοχή μας».

Για το αν θέλει τον Απόλλωνα στην ημιτελική φάση του κυπέλλου: «Παίξαμε με τον Απόλλωνα με τρίτο διαφορετικό προπονητή. Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω με τον αντίπαλο. Ήρθαμε για να πάρουμε τη νίκη. Παίξαμε τρία εκτός έδρας παιχνίδια ως τώρα στα πλέι-οφ. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, θεωρώ πως δεν υπήρχε πέναλτι. Όταν έρχονται διαιτητές από το εξωτερικό, πρέπει να γίνονται σωστοί έλεγχοι από το VAR. Ίσως να άλλαζε την απόφαση του, ίσως όχι, δεν το ξέρω, αλλά θα έπρεπε να πάει να το τσεκάρει».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Άλλαξε τους τρεις από τους έντεκα ο Μπεργκ

Άλλαξε τους τρεις από τους έντεκα ο Μπεργκ

Τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας για το σημερινό (16:00) ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση έκανε ο Χένινγκ Μπεργκ, σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης (14/01) κόντρα στην ΑΕΚ.