Aνέβηκε στην όγδοη θέση ο Παύλος Κοντίδης

Aνέβηκε στην όγδοη θέση ο Παύλος Κοντίδης

Ιδανικά ολοκληρώθηκε η τέταρτη ημέρα στο 54ο Trofeo Princesa Sofia για τον Παύλο Κοντίδη, αφού μετά το πέρας των δυο σημερινών (03/04) ιστιοδρομιών, κατάφερε να μπει στην πρώτη δεκάδα ευρισκόμενος πλέον στην όγδοη θέση με 64 βαθμούς.

O Κύπριος ιστιοπλόος κέρδισε τη δεύτερη κούρσα της Πέμπτης και όγδοη συνολικά κι έτσι κέρδισε σημαντικούς βαθμούς που τον έμπασαν εντός της πρώτης δεκάδας. Είναι η δεύτερη κούρσα που τερματίζει πρώτος ο Κοντίδης στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς ήταν πρώτος και στην εναρκτήρια κούρσα.

Σήμερα είχε και μία 22η θέση, η οποία όντας το χειρότερο μέχρις στιγμής πλασάρισμα, διαγράφεται από τον συνολικό απολογισμό του.

Απομένουν άλλες δυο τελικές ιστιοδρομίες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή κι έπειτα η πρώτη δεκάδα θα αγωνιστεί στην κούρσα μεταλλίων που θα γίνει το Σάββατο (05/04).

Την πρωτιά κρατάει ο Βρετανός Michael Beckett με 19 βαθμούς, με δεύτερο τον συμπατριώτη του, Εliot Hanson (30β.). Τρίτος είναι ο Ιταλός Lorenzo Brando Chiavarini με 53 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τσιτσιπάς: «Ήμουν προετοιμασμένος για μεγάλη μάχη - Πολύ σημαντική νίκη για την αυτοπεποίθηση μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσιτσιπάς: «Ήμουν προετοιμασμένος για μεγάλη μάχη - Πολύ σημαντική νίκη για την αυτοπεποίθηση μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

O Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στην προετοιμασία του για το ματς με τον Αρτούρ Φις, για τη στιγμή που βρέθηκε στα... σχοινιά, για την αλλαγή του προπονητικού τιμ και για τον... Νικ Κύργιο.