Άμα αλλάξεις έναν επιτυχημένο «καπετάνιο», αυτά παθαίνεις…
Κρατούσαν τα κεφάλια τους οι παίχτες και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Πάφου, ύστερα από την εκκωφαντική γκέλα με τον Ολυμπιακό στην Λευκωσία.




O Κύπριος ιστιοπλόος κέρδισε τη δεύτερη κούρσα της Πέμπτης και όγδοη συνολικά κι έτσι κέρδισε σημαντικούς βαθμούς που τον έμπασαν εντός της πρώτης δεκάδας. Είναι η δεύτερη κούρσα που τερματίζει πρώτος ο Κοντίδης στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς ήταν πρώτος και στην εναρκτήρια κούρσα.
Σήμερα είχε και μία 22η θέση, η οποία όντας το χειρότερο μέχρις στιγμής πλασάρισμα, διαγράφεται από τον συνολικό απολογισμό του.
Απομένουν άλλες δυο τελικές ιστιοδρομίες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή κι έπειτα η πρώτη δεκάδα θα αγωνιστεί στην κούρσα μεταλλίων που θα γίνει το Σάββατο (05/04).
Την πρωτιά κρατάει ο Βρετανός Michael Beckett με 19 βαθμούς, με δεύτερο τον συμπατριώτη του, Εliot Hanson (30β.). Τρίτος είναι ο Ιταλός Lorenzo Brando Chiavarini με 53 βαθμούς.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις