Themasports teamΣυνεχίζονται οι... κλυδωνισμοί στον ΑΠΟΕΛ, αφού σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, μία ημέρα μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, αποφάσισαν να κάνουν απεργία και να μην προπονηθούν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συγκεκριμένα, με το που έφτασαν όλοι στον «Αρχάγγελο», ζήτησαν και είχαν συνάντηση με άτομο της διοίκησης, στον οποίο μεταφέρθηκε η δυσφορία τους για οικονομικής φύσεως θέματα και ακολούθως αποχώρησαν από το προπονητικό κέντρο...
Λίγο αργότερα, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένα θέμα, η οποία αναφέρει:
«Σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, μετέφεραν στην διοίκηση ότι λόγω συγκεκριμένης οικονομικής εκκρεμότητας δεν θα ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και θα περιορίζονταν σε πρόγραμμα γυμναστηρίου και αποθεραπείας, όπως και έγινε. Απο πλευράς διοίκησης η οικονομική εκκρεμότητα διευθετήθηκε άμεσα».
Η ΑΕΚ υποδέχεται (17:00) την Ομόνοια Αραδίππου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το Τhemasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/11 @ 11:49
Πανέτοιμος για το αποψινό (19:00) «αιώνιο» ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι ο ΑΠΟΕΛ.
08/11 @ 11:14
Ανάρτηση στα social media από τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, για τα 99α γενέθλια της Λευκωσιάτικης ομάδας.
08/11 @ 08:41
Ο ΑΠΟΕΛ γιορτάζει σήμερα (08/11) τα 99α γενέθλια του και οι «γαλαζοκίτρινοι» έκαναν ένα... δυνατό ποστάρισμα στα social media.
07/11 @ 16:37
Φωτογραφικά κλικ από τον Αρχάγγελο δημοσίευσε το ΑΠΟΕΛ στα σόσιαλ.
06/11 @ 17:38
Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ανέδειξε ως πολυτιμότερους τους Κούτσακο και Πιέρο για τα παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό και Εθνικό αντίστοιχα.
06/11 @ 14:45
Τα δύο ντέρμπι «αιωνίων» στα οποία σημειώθηκαν από... οκτώ (!) τέρματα θυμήθηκε ο ΑΠΟΕΛ με ανάρτηση του.
BEST OF THEMASPORTS