Δυνατή ανάρτηση: «Όταν ο Απόλλωνας και ο κόσμος του πορεύονται μαζί, δημιουργούν μια δύναμη πραγματικά ξεχωριστή»
Ανάρτηση από τον Απόλλωνα με κάλεσμα προς τον κόσμο των κυανόλευκων για το ματς με ΑΠΟΕΛ.




Για πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια, η Στουτγκάρδη θα διεκδικήσει τον τίτλο του Κυπέλλου Γερμανίας!
Οι Σουηβοί επικράτησαν 3-1 της Λειψίας εντός έδρας και έκλεισαν θέση για τον τελικό της 24ης Μαΐου, όπου θα αντιμετωπίσουν την Αρμίνια Μπίλεφελντ.
Ο Στίλερ έβαλε μπροστά στο σκορ του γηπεδούχους στο πέμπτο μόλις λεπτό, με τον Βόλτεμαντε να διπλασιάζει τα τέρματά τους στο 57’.
Πέντε λεπτά αργότερα, ο Σέσκο μείωσε για τους «κόκκινους ταύρους», ωστόσο ο Λιούινγκ τελείωσε το ματς στο 73’.
Αυτή θα είναι η έβδομη παρουσία σε τελικό του DFB Pokal για τη Στουτγκάρδη, που έχει να κατακτήσει το τρόπαιο από το 1997.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις