Themasports teamΟι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ Χένινγκ Μπεργκ μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Χάσαμε το πέναλτι ωστόσο δεν τα παρατήσαμε. Δεν μπορείς να είσαι συνέχεια κυρίαρχος σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Πήραμε το προβάδισμα και το κρατήσαμε».
Ο στόχος της ομάδας από εδώ και πέρα: «Κάθε παιχνίδι που παίζουμε είναι σημαντικό. Δεν βλέπουμε μακριά. Η προσήλωσή μας είναι σε εμάς και όχι τι κάνουν οι άλλοι. Θέλουμε να έχουμε την καλύτερη προσέγγιση σε κάθε παιχνίδι. Με τα βαθμολογικά δεδομένα ας μην κρυβόμαστε, η Πάφος έκανε ξεχωριστή πορεία και είναι το φαβορί. Εμείς όμως βλέπουμε τον εαυτό μας για τις νίκες, είτε είναι πρωτάθλημα είτε είναι κύπελλο».

Αν και προηγήθηκε δύο φορέςη Εθνική εντούτοις δέχτηκε την ήττα με 4-2 από την Εσθονία σε φιλική αναμέτρηση στο "Αλφαμέγα".
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/11 @ 12:26
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.
17/11 @ 10:34
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
11/11 @ 15:01
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΑΕΚ Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Supersport 104.
10/11 @ 11:39
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.
09/11 @ 19:14
Διαβάστε όσα είπε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 1-0 επί της Ομόνοιας Αραδίππου.
15/11 @ 12:40
Η ΑΕΚ κόλλησε σερί νίκη και μετά τα ματς με Απόλλωνα εκτός και Ομόνοια Αραδίππου εντός έχει την ευχέρεια να αξιοποιήσει την διακοπή για ξεκούραση.
BEST OF THEMASPORTS