Με ιστορικό ρεκόρ συνδυάστηκε η επιστροφή των Μπακς στις νίκες, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι «καυτός» (37 πόντοι) και τα «ελάφια» να επικρατούν 133-123 των Σανς.
Με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος σκόραρε 37 πόντους, οι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες κόντρα στους Σανς (133-123) και πραγματοποίησαν την πιο εύστοχη βραδιά τους, κάνοντας ρεκόρ στο NBA.
Τα «ελάφια» είχαν ποσοστό 68,9% εντός πεδιάς (51/73 σουτ) και έκαναν ρεκόρ, καθώς ξεπέρασαν την προηγούμενη καλύτερη επίδοσή τους με 66,7% στις 15 Δεκεμβρίου 1985 απέναντι στους Κινγκς.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ σταρ έκανε μία ακόμη MVP εμφάνιση τη φετινή σεζόν, με 37 πόντους (10/14 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 11/12 βολές), 6 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 2 λάθη και 1 φάουλ σε 36:16.
Στο πλευρό του «Greek Freak» στάθηκαν ο Ράιαν Ρόλινς (3/3 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα) και ο Μπρουκ Λόπεζ (8/10 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ), πετυχαίνοντας 23 και 22 πόντους, αντίστοιχα, για το Μιλγουόκι.
Ο Κάιλ Κούζμα τελείωσε τον αγώνα με 12 πόντους (2/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 μπλοκ), ο Ταουρίν Πρινς είχε 16 πόντους (4/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ).
Οι Σανς γνώρισαν την 4η διαδοχική ήττα τους, παίζοντας χωρίς τους Κέβιν Ντουράντ, Μπράντλεϊ Μπιλ και Ρόις Ο'Νιλ. Ο Ντέβιν Μπούκερ έκανε double-double, με 39 πόντους και 11 ασίστ, για το Φοίνιξ, με τους Γκρέισον Άλεν και τον Κόλιν Γκιλέσπι να είναι διψήφιοι με 23 πόντους και 18, αντίστοιχα.
Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της regular season του NBA, οι Μπακς έχουν τα παιχνίδια με Σίξερς (εκτός), Χιτ (εκτός), Πέλικανς (εκτός), Τίμπεργουλβς (εντός), Πέλικανς (εντός), Πίστονς (εκτός) και Πίστονς (εντός).
Διαβάζοντας τις ειδήσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, κατά το τελευταίο 24ωρο, ήρθε στο μυαλό μας, εκείνη πολύκροτη δήλωση του τέως προέδρου της Δημοκρατίας. Ήταν πριν από 5 χρόνια, στην καθιερωμένη εκδήλωση των αρίστων της ΕΑΚ (Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου).
Οι Νικς το έκαναν ξανά! Παρά το -20 στο σκορ, πέτυχαν επική ανατροπή για δεύτερο συνεχόμενο ματς απέναντι στους Σέλτικς και με το 91-90 πήραν προβάδισμα 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής.
Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ ήταν ασταμάτητος, η Οκλαχόμα Σίτι διέλυσε τα κοντέρ με 149-106 απέναντι στο Ντένβερ και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των ημιτελικών της Δύσης!
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σκυλίσια άμυνα με αδιανόητο πάθος, έπνιξε 75-67 την Εφές στη... λάβα του ΟΑΚΑ και έκανε check-in για Άμπου Ντάμπι, βάζοντας πλώρη για το όγδοο αστέρι!