Ψηφιακό «μάτι» για τα Στέγαστρα Καλατράβα του ΟΑΚΑ

Ψηφιακό «μάτι» για τα Στέγαστρα Καλατράβα του ΟΑΚΑ

Εξοπλισμό (αισθητήρες κ.α.) που θα μετράει τη «δομική υγεία» τους, μέσω «ψηφιακού ματιού», φαίνεται ότι θα αποκτήσουν τα περίφημα στέγαστρα Καλατράβα του ΟΑΚΑ.

Το Υπερταμείο προ ημερών προχώρησε στην γνωστοποίηση, στην ευρωπαϊκή εφημερίδα, του νικητή σχετικού διαγωνισμού για τη «Δημιουργία Ψηφιακών Διδύμων Στεγάστρων (Κεντρικού & Ποδηλατοδρομίου) του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ)». Πρόκειται για την εταιρεία «Κατασκευές Αισθητήρες ΙΚΕ».

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια, εγκατάσταση, ρύθμιση και λειτουργία συστήματος πενήντα οκτώ (58) επιταχυνσιογράφων (με GSM Routers, Dedicated Servers, καλώδια, κουτιά διακλάδωσης, UPS, κ.λπ.), το οποίο μέσω online εφαρμογής θα δίνει τα αποτελέσματα της επεξεργασίας των μετρήσεων. Μέσω της online εφαρμογής θα παρακολουθούνται τα δυναμικά χαρακτηριστικά και οι δυνάμεις των αναρτήρων, των δυο στεγάστρων.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τζόκερ έπαιξες; Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν τουλάχιστον €7.000.000

Τζόκερ έπαιξες; Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν τουλάχιστον €7.000.000

Πραγματοποιήθηκε απόψε, Κυριακή 28 Δεκεμβρίου η κλήρωση Τζόκερ του ΟΠΑΠ, όπου ένας ή περισσότεροι τυχεροί θα μοιραστούν τουλάχιστον €7.000.000.