Λύγισε τους Γουάιτκαπς και έγραψε ιστορία η Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι!
Η Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι επικράτησε 3-1 των Βανκούβερ Γουάιτκαπς του Μίλερ και κατέκτησε για πρώτη φορά τον τίτλο στο MLS.


Ο ΤΑΑ φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να μετακινηθεί εκεί το καλοκαίρι και μάλιστα, βάζοντας στα ταμεία της Λίβερπουλ 5 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων.
Η επανεμφάνισή του στο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων» έπειτα απ' όσα έχουν γίνει γνωστά τις τελευταίες μέρες, σίγουρα δεν είχε ενθουσιασμό.
Ωστόσο, φίλοι της Λίβερπουλ στα social media αντιλήφθηκαν ψυχρές χειραψίες και εκφράσεις προσώπων που έδειχναν ότι ορισμένοι συμπαίκτες του Άρνολντ έχουν ήδη αρχίσει ν' αποδέχονται το φινάλε της συνύπαρξής τους.
Ο Χάκπο, ο Μακ Άλιστερ και ο Σόμποσλαϊ ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στο «στόχαστρο», με τους οπαδούς του κλαμπ του λιμανιού να κάνουν λόγο για έντονη ενόχλησή τους από την απόφαση του συμπαίκτη τους.
awks pic.twitter.com/X7HMl3D4gZ
— J7 (@lfcJ7_) March 31, 2025
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις