Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ. Οι δυο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν. Στο τέλος μείναμε στο 1-1, δεν ΄ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου. Είμαστε σε απόσταση βολής από την Πάφο».
Για τη φάση του γκολ της ΑΕΚ: «Εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία στην ΑΕΚ. Θα έλεγα πως στην ΑΕΚ ακολουθούν την τακτική... η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Για να είμαστε ειλικρινείς μια φάση έχει αυτό το παιχνίδι και αυτή είναι το γκολ της ΑΕΚ. Μια ξεκάθαρη φάση μη τήρησης του fair-play. Ήταν εκτός εστίας ο Βανά, αν ήθελε να παίξει κανονικά δεν θα ήταν εκτός εστίας. Σκόραρε ο Αιτόρ, όταν ο Γιαγκό σήκωσε το χέρι πριν η μπάλα πάει σε αυτόν. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα.
Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να μνημονεύεται από όλους αν τηρούσε το αυτονόητο. Κάποιοι λεν πως φταίμε εμείς που θέλαμε να τηρήσουμε το fair-play. Ο Καμπρέρα κρατούσε το κεφάλι του λες και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι εξ επαφής και όταν μπήκε το γκολ, δευτερόλεπτα αργότερα, σηκώθηκε και πήγε να πανηγυρίσει.
Είπαν ότι η διαιτησία ευνόησε τον Άρη. Αυτό είπαν, ότι σφύριζε ο διαιτητής αλλοπρόσαλλα. Υπήρχε φάουλ στη φάση με τον Κορέια, αλλά ως εκεί. Είναι κακό να παραδεχθεί κάποιος ότι έκανε λάθος; Θα έπρεπε ο διαιτητής να διακόψει το παιχνίδι. Δεν εκφράζουμε παράπονο, το λάθος το κάναμε εμείς γιατί θέλαμε να κάνουμε fair-play που ήταν κάτω παίκτης της ΑΕΚ».
Για τον αγώνα με την Πάφο: «Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Στο αγωνιστικό πέραν του Νίκολιτς θεωρώ δεν θα έχουμε άλλο θέμα. Ο Μοντνόρ έλειπε γιατί άργησε να έρθει Κύπρο από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα. Περιμένουμε τον Καζού να τεθεί και αυτός στη διάθεση του προπονητή».
Για την παρουσία κόσμου με Πάφο: «Θεωρώ ότι θα έχουμε και εμείς αρκετό κόσμο στο πλευρό μας. Μπορεί να μην γεμίσουμε το γήπεδο, αλλά θα έχουμε κοντά μας τους πιστούς οπαδούς μας»
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/05 @ 23:20
Ο Μόργκαν Μπράουν μετά από 6 χρόνια στον Άρη, αποτελεί παρελθόν και μέσω social media λέει το αντίο του.
30/05 @ 20:00
H φετινή ευρωπαϊκή προσπάθεια του Άρη, θα έχει δύσκολο έργο αφού θα είναι στους ανίσχυρους στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.
30/05 @ 18:04
Διαβάστε την ενημέρωση από τον Άρη για την ανάδειξη του Γιαννίκ Γκομίς ως παίκτη του μήνα Μαΐου.
30/05 @ 15:15
Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι είναι φαβορί για τον πάγκο της Λέγκια Βαρσοβίας
28/05 @ 13:00
Ο Άρης έκανε ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια με βίντεο από όλα τα γκολ του φέτος
26/05 @ 19:45
Διαβάστε τις δηλώσεις από τον μάνατζερ του Ντβάλι, Λάσα Οντιλάτζε σε Μέσο της Γεωργίας.
BEST OF THEMASPORTS