Αναστασίου: «Στέκομαι στην εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο»

Αναστασίου: «Στέκομαι στην εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφο.

«Αν δούμε το πως λειτούργησε στο 1ο ημίχρονο, θεωρώ ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα. Χωρίς λόγο δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου που μας αποσυντόνισε. Στο 2ο ημίχρονο δεν λειτούργησε τίποτα, φάνηκε ότι επηρέασε τους παίκτες. Στέκομαι στην εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο, πάνω σε αυτήν θα κτίσουμε για να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τις ευθύνες που του αναλογούν: «Να περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά να μιλήσουμε για ευθύνες».

Αν μπορεί να βγάλει αντίδραση η Ομόνοια: «Οι λεπτομέρειες δεν ήταν υπέρ μας , έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η τύχη δεν είναι με το μέρος μας. Πρέπει να είμαστε θετικοί, να πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Το πλάνο δούλεψε αλλά πρέπει να ολοκληρώνουμε τις φάσεις. Το πέναλτι ήρθε σε κακό χρονικό σημείο, το γκολ μας αποσυντόνισε».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η Ρόμα έκανε χαρούμενη την Ίντερ και πήρε το λιγότερο που άξιζε από το ντέρμπι με τη Μίλαν!

Η Ρόμα έκανε χαρούμενη την Ίντερ και πήρε το λιγότερο που άξιζε από το ντέρμπι με τη Μίλαν!

Θα μπορούσε να την έχει πατήσει από το πρώτο ημίχρονο. Βρέθηκε να χάνει. Απάντησε. Η Ρόμα πρόλαβε τα χειρότερα με το 1-1 κόντρα στη Μίλαν, αλλά αμφότερες έκαναν χαρούμενη την Ίντερ!