Ο Άρης πάει στην Αρένα με στόχο μόνο την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι ξεκίνησε ιδανικά την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος καθώς με την νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ παρέμεινε ένα βαθμό πίσω από την Πάφο και ενδεχομένως σήμερα να πάει και μόνος πρώτος στην κορυφή.
Για να γίνει βέβαια αυτό θα πρέπει η ελαφρά ταξιαρχία να περάσει νικηφόρα από την Λάρνακα κόντρα σε ένα αντίπαλο πληγωμένο. Ο Άρης είναι σε καλύτερη κατάσταση από την ΑΕΚ αλλά μόνο αν το δείξει μέσα στο γήπεδο θα μπορέσει να πετύχει την νίκη.
Στα αγωνιστικά νέα διαθέσιμοι θα είναι Μαρκίγιεφ και Ουρόσεβιτς. Εκτός ο Νίκολιτς.
Πιθανή εντεκάδα είναι οι Βανά, Μποάκι, Κορέια, Γκόλντσον, Γιαγκό, Μαγιαμπέλα , Στρούτσκι, Μαρκίγιεφ , Μπένγκτσον, Κβιλιτάια, Κοκόριν.
Η ΑΕΛ διοργανώνει Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports βρίσκεται στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου διεξάγεται η λαμπερή εκδήλωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/10 @ 13:19
O πρώην προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, ευχήθηκε για τα 95 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.
03/10 @ 10:22
Ο Άρης γιορτάζει 95 χρονιά ζωής.
02/10 @ 13:30
Ο Άρης Λεμεσού ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για το μεγάλο φεστιβάλ που θα διοργανώσει με αφορμή τα 95 χρόνια ζωής του.
01/10 @ 11:00
Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Άρη για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια.
30/09 @ 19:39
Ο Άρης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Viktor Kovalenko.
30/09 @ 14:52
Ο Άρης Λεμεσού κινείται για την απόκτηση του Βίκτορ Κοβαλένκο
BEST OF THEMASPORTS