Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη (Πιθανή εντεκάδα)

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη (Πιθανή εντεκάδα)

Η ΑΕΚ θέλει μόνο το τρίποντο κόντρα στον Άρη

Η ομάδα του Χενινγκ Μπεργκ έκανε ένα τεράστιο πισωγύρισμα μετά την ήττα από την Ομόνοια Αραδίππου και την ισοπαλία με την Ομόνοια Λευκωσίας και έτσι ο σημερινός αγώνας κόντρα στον Άρη κρίνεται κομβικός για το πρωτάθλημα. 

Η ΑΕΚ καλείται να επαναφέρει τον καλό εαυτό που είχε πριν ξεκινήσουν οι απώλειες και να στείλει το μήνυμα ότι είναι ακόμα ζωντανή.  Προφανώς και δεν εξαρτάται μόνο από αυτή η κατάσταση αλλά πρέπει να επανέλθει άμεσα. 

Στα αγωνιστικά νέα εκτός θα είναι μόνο ο Μιλίσεβιτς. 

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Αθανασιάδης,  Μιραμόν,  Εκπολό,  Ρομπέρζ,  Άνχελ,  Λέδες,  Ροντέν,  Αιτόρ,  Τσακον,  Φαράζ, Καμπρέρα. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα πλησιάζει τη 10η θέση, οριστικά 15η η Κύπρος παρά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα πλησιάζει τη 10η θέση, οριστικά 15η η Κύπρος παρά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της UEFA μετά τις ήττες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ Αθηνών, αλλά και την πρόκριση της Ένωσης. Οριστικά στην προνομιούχο 15η θέση η Κύπρος, παρά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ Λάρνακας.

BEST OF THEMASPORTS