Να κάνει η ομάδα το καθήκον της (Πιθανή εντεκάδα)

Να κάνει η ομάδα το καθήκον της (Πιθανή εντεκάδα)

Ο ΑΠΟΕΛ παίζει με τον Απόλλωνα σήμερα σε ένα ντέρμπι που έχει μόνο το γόητρο ως κίνητρο

Στον ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή το μυαλό είναι στα διοικητικά και κριτήρια Μαρτίου , ωστόσο υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι στο οποίο θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη η ομάδα. 

Οι ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη είναι μόνο μαθηματικές για τον περσινό πρωταθλητή,  σε μια σεζόν που θα είναι αποτυχημένη.  Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει οτι η ομάδα πρέπει να τα παρατήσει καθώς έχει μπροστά της εννέα αγωνιστικές στα πλέι οφ όπου πρέπει να τα δίνει όλα με απώτερο σκοπό το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. 

Εννοείται πως και ο κόσμος πάρα τα προβλήματα,  θέλει να βλέπει μια ομάδα να παλεύει μέσα στο γήπεδο. 

Στα αγωνιστικά νέα αμφίβολος είναι ο Μαιολι.

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Μπέλετς,  Τσεμπακ,  Σούσιτς,  Λαιφης,  Αντωνίου,  Τεχέρα,  Γαλανόπουλος,  Μαγιερ,  Μαρκινιος,  Ντραζιτς, Κόρμπου. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Φλικ: “Ευχαριστώ τον Ντέκο και τον πρόεδρο που έχτισαν αυτή την υπέροχη Μπαρτσελόνα”

Φλικ: “Ευχαριστώ τον Ντέκο και τον πρόεδρο που έχτισαν αυτή την υπέροχη Μπαρτσελόνα”

Η Μπαρτσελόνα έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της νέας σεζόν μέσω του αγώνα της με την Αλ Αχλί για το τουρνουά Ζοάν Γκαμπέρ, με τον Χάνσι Φλικ να παίρνει το λόγο και να ευχαριστεί τους διοικούντες τον σύλλογο για τις κινήσεις που πραγματοποίησαν το φετινό καλοκαίρι.