Σκληρό πόκερ... Η τελευταία εξέλιξη στον ΑΠΟΕΛ

Σκληρό πόκερ... Η τελευταία εξέλιξη στον ΑΠΟΕΛ

Τρέχουν οι διοικητικές εξελίξεις στον ΑΠΟΕΛ.

Όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες η ομάδα των «8» είναι έτοιμοι να αναλάβουν, με την προϋπόθεση ωστόσο η διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη να καλύψει τα κριτήρια Μαρτίου. Θυμίζουμε πως η διορία είναι μέχρι τις 31 Μαρτίου και όπως φαίνεται παρά το γεγονός πως ο Πετρίδης και οι συνεργάτες του είναι έτοιμοι να παραδώσουν τα ηνία της ομάδας άμεσα, εντούτοις το θέμα «κολλάει» στο ποιος θα καλύψει τα κριτήρια.

Από την μία η ομάδα των 8 θέλει να καλυφθούν από την διοίκηση Πετρίδη ενώ από την άλλη η τρέχουσα διοίκηση θέλει να τα αναλάβει η ομάδα των 8.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον πνιγμό στο Lady's Mile - Πήδηξαν στη θάλασσα να πάρουν το κινητό, κινδύνεψε και δεύτερο πρόσωπο

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον πνιγμό στο Lady's Mile - Πήδηξαν στη θάλασσα να πάρουν το κινητό, κινδύνεψε και δεύτερο πρόσωπο

Ενας 27χρονος βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό στη θαλάσσια περιοχή του Λέιντις Μάιλ στη Λεμεσό το Δεκαπενταύγουστο. Ο 27χρονος επέβαινε σε σκάφος τύπου καταμαράν όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.