Ομόνοια: Στην 4η θέση των κορυφαίων νέων o Λοΐζου
Ο Λοΐζος Λοΐζου, είναι μεταξύ των πιο έμπειρων νέων ποδοσφαιριστών σύμφωνα με την CIES Football Observatory
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για το πρώτο γκρουπ, στις 16:30 στο κλειστό «Κυριάκος Πίσσης» στον Στρόβολο ο Παρνασσός θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ, ενώ μισή ώρα αργότερα στο γήπεδο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου η ομώνυμη ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την πρωτοπόρο Sabbianco Aνόρθωση.
Η ομάδα της Αμμοχώστου μετά τη νίκη της στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παρνασσό, απέκτησε μεγάλο πλεονέκτημα για να προχωρήσει ως πρώτη στην ημιτελική φάση.
Συνεπώς, πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στη μάχη μεταξύ Παρνασσού και Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου για τη δεύτερη θέση. Αυτή τη στιγμή οι δυο ομάδες έχουν διαφορά δύο βαθμών (26-24), με την ομάδα του Στροβόλου να φιγουράρει στο δεύτερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.
Όσον αφορά στον δεύτερο όμιλο, στις 16:30 στο Λύκειο Αραδίππου θα γίνει η αναμέτρηση ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς - ΑΟ Αραδίππου, ενώ αργότερα, στις 19:30 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παρνασσού ο αγώνας ΕΝΑΒ – Προοδευτικός.
Πρόγραμμα – 17η αγωνιστική
Θέσεις 1-4
Παρνασσός - ΑΠΟΕΛ 29/03, 16:30
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο - Sabbianco Ανόρθωση 29/03, 17:00
Θέσεις 5-8
ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς - ΑΟ Αραδίππου 29/03, 16:30
ΕΝΑΒ - Προοδευτικός 29/03, 19:30
Βαθμολογία (Σε 16 Αγώνες)
Εντός η πρωτοπόρος
Για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών, η πρωτοπόρος ομάδα των CyView Λατσιά θα επιδιώξει να επεκτείνει το αήττητο νικηφόρο σερί της υποδεχόμενη την Κυριακή (30/03, 18:00) τον ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς. Την ίδια ώρα, η δεύτερη στη βαθμολογία Ε.Ν. Αθηένου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου. Η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει το Σάββατο (29/03) με τον Cablenet Πανελλήνιο να παίζει με τον ΑΟ Αραδίππου. Η βαθμολογία (σε 13 αγώνες): CyView Λατσιά 26, Ε.Ν. Αθηένου 20, Πανελλήνιος 15, ΑΟ Αραδίππου 10, Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς 5 (-12αγ.), Mαυρομμάτης Αγ. Παύλου 0 (-12αγ.).