Themasports teamΣτη 17η στροφή, την τρίτη στη β’ φάση της διοργάνωσης, μπαίνει το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών στο Χάντμπολ, με όλους τους αγώνες, και στους δύο ομίλους να διεξάγονται το Σάββατο, 29 Μαρτίου. Με τα παιχνίδια αυτά θα ολοκληρωθεί ο α’ γύρος της δεύτερης φάσης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για το πρώτο γκρουπ, στις 16:30 στο κλειστό «Κυριάκος Πίσσης» στον Στρόβολο ο Παρνασσός θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ, ενώ μισή ώρα αργότερα στο γήπεδο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου η ομώνυμη ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την πρωτοπόρο Sabbianco Aνόρθωση.
Η ομάδα της Αμμοχώστου μετά τη νίκη της στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παρνασσό, απέκτησε μεγάλο πλεονέκτημα για να προχωρήσει ως πρώτη στην ημιτελική φάση.
Συνεπώς, πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στη μάχη μεταξύ Παρνασσού και Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου για τη δεύτερη θέση. Αυτή τη στιγμή οι δυο ομάδες έχουν διαφορά δύο βαθμών (26-24), με την ομάδα του Στροβόλου να φιγουράρει στο δεύτερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.
Όσον αφορά στον δεύτερο όμιλο, στις 16:30 στο Λύκειο Αραδίππου θα γίνει η αναμέτρηση ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς - ΑΟ Αραδίππου, ενώ αργότερα, στις 19:30 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παρνασσού ο αγώνας ΕΝΑΒ – Προοδευτικός.
Πρόγραμμα – 17η αγωνιστική
Θέσεις 1-4
Παρνασσός - ΑΠΟΕΛ 29/03, 16:30
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο - Sabbianco Ανόρθωση 29/03, 17:00
Θέσεις 5-8
ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς - ΑΟ Αραδίππου 29/03, 16:30
ΕΝΑΒ - Προοδευτικός 29/03, 19:30
Βαθμολογία (Σε 16 Αγώνες)
- Sabbianco Ανόρθωση 30
- Παρνασσός 26
- Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 24
- ΑΠΟΕΛ 16
- Προοδευτικός 12
- ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 11
- ΕΝΑΒ 4
- ΑΟ Αραδίππου 3
Εντός η πρωτοπόρος
Για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών, η πρωτοπόρος ομάδα των CyView Λατσιά θα επιδιώξει να επεκτείνει το αήττητο νικηφόρο σερί της υποδεχόμενη την Κυριακή (30/03, 18:00) τον ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς. Την ίδια ώρα, η δεύτερη στη βαθμολογία Ε.Ν. Αθηένου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου. Η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει το Σάββατο (29/03) με τον Cablenet Πανελλήνιο να παίζει με τον ΑΟ Αραδίππου. Η βαθμολογία (σε 13 αγώνες): CyView Λατσιά 26, Ε.Ν. Αθηένου 20, Πανελλήνιος 15, ΑΟ Αραδίππου 10, Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς 5 (-12αγ.), Mαυρομμάτης Αγ. Παύλου 0 (-12αγ.).
Το νερό και χΡώμα εκφράζει την ειλικρινή του ευγνωμοσύνη προς τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών και τον Charity Idols Κύπρου για τη σημαντική και υψηλής αξίας συμβολή τους στη φιλανθρωπική πρωτοβουλία «Φτιάξε μια Καρδιά για Μεγάλα Άλματα».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/11 @ 13:12
«Non stop» ο ΑΠΟΕΛ πήρε και το ντέρμπι πρωταθλήματος από τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού (14-11), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ΟΠΑΠ.
24/11 @ 09:58
Ιστορική στιγμή για τον Κυπριακό αθλητισμό - Ο Κύπριος αθλητής κατακτά τον παγκόσμιο τίτλο στο Μακάο!
21/11 @ 12:46
Δεν πρόλαβαν καλά – καλά να βγουν από την... πισίνα και τον μεταξύ τους αγώνα για το Σούπερ καπ και να ‘σου τους πάλι αντιμέτωπους! Για τον ΑΠΟΕΛ και τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού.
20/11 @ 16:47
Δηλώσεις στις οποίες υποστηρίζει ότι δεν οδηγούσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το αυτοκίνητό του αλλά άλλο τρίτο άτομο έκανε ο δικηγόρος του.
18/11 @ 18:20
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γεώργιος Α. Χρυσοστόμου, συμμετείχε στη συνάντηση των Προέδρων των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών στις Βρυξέλλες με θέμα «A Strategic Vision for Sport in Europe: Reinforcing the European Sport Model».
25/11 @ 16:59
Ο τελικός των 100μ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σίδνεϊ έμεινε στην ιστορία για όλους τους λάθος λόγους.
BEST OF THEMASPORTS