Τους παίρνει "δωρεαν" και τους πουλάει ακριβά

Τους παίρνει "δωρεαν" και τους πουλάει ακριβά

Ο Ζακαρία Σάβο είναι ακόμα μια περίπτωση παίκτη που ο Άρης πλήρωσε ελάχιστα και όταν τον πούλησε πήρε μεγάλο ποσό

Από την μέρα που ο Άρης άλλαξε επίπεδο σε όλους τους τομείς έχει κάνει άλματα προόδου. Πήρε πρωτάθλημα,  βγήκε Ευρώπη,  έπαιξε ομίλους και γενικά πλέον είναι μέσα στις μεγάλες δυνάμεις.  

Εκείνο που επίσης κάνει καλά η ελαφρά ταξιαρχία είναι να πουλάει παίκτες ακριβά,  παίκτες που τους παίρνει σε νεαρή ηλικία και από ομάδες που παίζουν σε μικρές κατηγορίες σε χαμηλά πρωταθλήματα. 

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Ζακαρία Σάβο τον οποίο ο Άρης πήρε για 350 χιλιάδες ευρώ και η πώληση του ενδέχεται να φτάσει μέχρι τα 2 εκατομμύρια.  

Τρομερό αυτό που κάνουν οι πράσινοι της Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Υποφέρει ακόμα η Τότεναμ, ήττα και στο ντεμπούτο του Ντε Τζέρμπι

Υποφέρει ακόμα η Τότεναμ, ήττα και στο ντεμπούτο του Ντε Τζέρμπι

Η Τότεναμ ηττήθηκε στο Σάντερλαντ 1-0, με το ντεμπούτο του Ντε Τζέρμπι στον πάγκο να δείχνει πράγματα και… διάθεση, αλλά να μη φέρνει αποτέλεσμα. Χαμογέλασε η Φόρεστ για το πάθημα των «σπιρουνιών».