Για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης αυτοί είναι οι 11 ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει στην ιστορία του συλλόγου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένας από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές όλων των εποχών με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γκούτι, πρόσφατα ερωτήθηκε για την καλύτερη ενδεκάδα που φόρεσε ποτέ την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Μία ερώτηση που στο πρώτο άκουσμα της φαίνεται απλή αλλά δυσκολεύει όταν αρχίζεις να την σκέφτεσαι λίγο παραπάνω.
Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη με τον διεθνή πρώην άσο της «βασίλισσας», καθώς δεν δυσκολεύτηκε να επιλέξει καθόλου τους καλύτερους 11 σαν να τους είχε ήδη στο μυαλό του.
Εντύπωση προκαλεί και η επιλογή του στην θέση του κεντρικού μέσου, όπου ο Ισπανός επέλεξε τον εαυτό του.
Η διαφωνία στα σχόλια του συγκεκριμένου βίντεο δεν άργησε να αρχίσει, καθώς κάποιες επιλογές του Ισπανού σου... σηκώνουν το φρύδι.
Η 11άδα του Γκούτι
Oι επιλογές του Ισπανού είναι οι: Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια, Σαλγάδο δεξί μπακ, Σανσίς και Ιέρο στο κέντρο της άμυνας, Μαρσέλο αριστερό μπακ, Γκούτι κεντρικός χαφ, Μπέλιγχαμ δεξί χαφ, Φίγκο αριστερό χαφ, Ροντρίγκο δεξί εξτρέμ, Βινίσιους αριστερό εξτρέμ, Κριστιάνο Ρονάλντο σέντερ φορ.
https://www.athletiko.gr/
Η εταιρεία IC Markets EU εξέδωσε δελτίο Τύπου για το «πράσινο φως» που άναψε η Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ,
για τη συμμετοχή του Αυστραλού δισεκατομμυριούχου, Άντριου Μπουντζίνσκι (Andrew Budzinski), στο μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας της Λεμεσιανής ομάδας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 19:24
Επισημοποιήθηκε ο αποκλεισμός της Μπρέσια από τις επαγγελματικές κατηγορίες στην Ιταλία, με τον ιστορικό σύλλογο να αναγκάζεται να παίξει ερασιτεχνικά για πρώτη φορά στην ιστορία του.
03/07 @ 18:32
Νέος προπονητικός σταθμός για τον πρώην τεχνικό της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα.
03/07 @ 18:03
Εκατοντάδες φίλοι της Λίβερπουλ έχουν ήδη τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Ντιόγκο Ζότα, αφήνοντας λουλούδια, κασκόλ, φανέλες και πολλά άλλα αντικείμενα έξω από το Άνφιλντ.
03/07 @ 17:55
Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο και σε ηλικία μόλις 28 ετών.
03/07 @ 17:10
Ο ίδιος ο Μέσι έχει πει πολλές φορές ότι ο Ροναλντίνιο ήταν ο πρώτος που τον στήριξε.
03/07 @ 16:31
Το ποδοσφαιρικό σπίτι του Πορτογάλου επιθετικού θρηνεί τη «σοκαριστική» απώλεια, με όλο το «Άνφιλντ» να έχει δακρύζει και τη σημαία της Λίβερπουλ να κυματίζει μεσίστρια στην μνήμη του Ντιόγο Ζότα.
BEST OF THEMASPORTS