Ο Γιάννης Ταραλίδης αποκάλυψε την απόπειρα του Μάκη Ψωμιάδη να τον πάρει στην ΑΕΚ, ενώ πήγαινε να υπογράψει στον Ολυμπιακό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μια ιστορία τρέλας του ελληνικού ποδοσφαίρου αποκάλυψε ο Γιάννης Ταραλίδης, μιλώντας σε εκπομπή στην Κύπρο. Ο έμπειρος μέσος μίλησε για την προσπάθεια που έκανε η ΑΕΚ του Μάκη Ψωμιάδη να τον… κλέψει, την ώρα που πήγαινε να υπογράψει στον Ολυμπιακό.
Τον Ιανουάριο του 2004 ο Ταραλίδης συμφώνησε να πάει από τον Πανηλειακό στον Ολυμπιακό. Την μέρα που θα πήγαινε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να υπογράψει μαζί με τον πατέρα του, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον τότε συνεργάτη του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ, Τάκη Περσία, να κάνει μια στάση στην Κόρινθο για να τα πει με τον, μεγάλο, τον Μάκη Ψωμιάδη.
Η αφήγηση στη συνέχεια παίρνει άλλη τροπή, καθώς ο Ταραλίδης εξιστορεί πως ο Big Mac του πρόσφερε νέο συμβόλαιο, λεφτά κι ένα… όπλο για να διαλέξει. Εκείνος, μετά από μια ώρα προσπάθειας να τον πείσουν να υπογράψει στην ΑΕΚ, ξεκαθάρισε ότι έχει δώσει τον λόγο του στον Ολυμπιακό κι εκεί θα πήγαινε τελικά.
Δείτε το σχετικό βίντεο από το cablenet sports:
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/06 @ 20:05
Οι 5 πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στην κλήρωση του 3ου προκριματικού έχουν «κλειδώσει», με το τοπίο να παραμένει «θολό» για τους δύο τελευταίους.
01/06 @ 09:50
Όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Τσιμίκας θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ και μεταξύ των ομάδων που θα ήθελαν τον διεθνή αριστερό μπακ φέρεται να είναι και ο Ολυμπιακός.
30/05 @ 15:40
Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται να μπει σε μια ιστορική χρονιά, καθώς το 2026 θα συμπληρωθούν 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.
30/05 @ 15:30
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο μίας συνέντευξής του σε ρουμανικό μέσο, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αποκαλύπτει πως, εν αντιθέσει με τον πατέρα του, Μιρτσέα, εκείνος δεν επιθυμεί να παραμείνει για πολλά χρόνια στους πάγκους.
30/05 @ 14:52
Ο Θόδωρος Καρυπίδης έθεσε ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν, μιλώντας με ειλικρίνεια για τα λάθη της προηγούμενης σεζόν, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη διαιτησία που αντιμετώπισε ο Άρης.
29/05 @ 19:16
Η UEFA κατέληξε στα δέκα καλύτερα γκολ της σεζόν στο Conference League, με εκείνο του Φώτη Ιωαννίδη ενάντια στην Ντινάμο Μινσκ να είναι πρώτο.
BEST OF THEMASPORTS