Themasports teamΤι κάνει η Εθνική! Με από ακόμη έναν τρομερό συνδυασμό, η μπάλα έφτασε στον Καρέτσα, ο οποίος με μαγικό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Σκωτίας για το 2-0, γράφοντας ιστορία!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εθνική να τρελαίνεσαι στη Γλασκώβη! Στο 42', η Ελλάδα πετυχαίνει και δεύτερο γκολ κόντρα στη Σκωτία, με τον Κωνσταντίνο Καρέτσα να «γράφει» το 2-0 με το πρώτο του τέρμα, φυσικά, στα γαλανόλευκα, μόλις στη 2η συμμετοχή του!
Μετά από ακόμη έναν τρομερό συνδυασμό, ο Μουζακίτης έπαιξε κάθετα στον αριστερό διάδρομο για τον Γιαννούλη, αυτός στον Κωνσταντέλια, που είχε την ψυχραιμία να πασάρει στον Καρέτσα, ο οποίος με μαγικό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!
Μάλιστα, έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής, αφού είναι 17 ετών, 4 μηνών και 4 ημερών! Ο Σωτήρης Νίνης, που είχε το ρεκόρ μέχρι απόψε, ήταν 18 χρονών, 1 μήνα και 18 ημερών όταν είχε σκοράρει για πρώτη φορά με το εθνόσημο σε ένα φιλικό με την Κύπρο το μακρινό 2008
Ο Κύπριος επιχειρηματίας Τζον Χριστοδούλου, έκανε πρόβλεψη στην εφημερίδα «Παροικιακή» του Λονδίνου, για το σημερινό Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τότεναμ, προβλέποντας νίκη των «κανονιέρηδων με 2-1, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και για το ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα στην Κύπρο!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/11 @ 23:30
Δείτε τα γκολ από την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Ατρόμητος για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
22/11 @ 21:55
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Ατρομήτου, με τους φορ του να δείχνουν τον δρόμο. Ελ Κααμπί (37′) και Ταρέμι (81′, 90′) τα γκολ των ερυθρόλευκων, που στρέφουν το βλέμμα στο μεγάλο παιχνίδι με τη Ρεάλ.
22/11 @ 20:23
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον διακεκριμένο αθλητίατρο, Νίκο Τζουρούδη.
22/11 @ 16:54
Η Ελλάς Σύρου έκανε τα πάντα για να πάρει τη νίκη, όμως για καλή τύχη του Ολυμπιακού Β’ ο Σταύρος Πνευμονίδης ήταν ασταμάτητος (2-2). Ο Ηρακλής βρήκε τις λύσεις και λύγισε την Καβάλα με 1-0.
22/11 @ 12:34
Δέκα πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που, όπως αναφέρουν, έχουν δικαιωθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ για διεκδικώντας “δεδουλευμένα”, πλην όμως οι αποφάσεις (των οργάνων της ΕΠΟ) παραμένουν ανεκτέλεστες, προσέφυγαν την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αλλά και στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League, ζητώντας να αφαιρεθούν από τη “νέα ΠΑΕ AEK”, τα τρόπαια, που έχει κατακτήσει η “παλαιά ΠΑΕ AEK” και να ανασταλεί η “ιδιότητα μέλους”, εφόσον δεν εξοφλεί ή δεν διακανονίζει τις οφειλές της.
22/11 @ 22:48
Τούρκος δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι η Πόρτο και η Μπενφίκα ήδη ετοιμάζουν προτάσεις για τον Χρήστο Μουζακίτη.
BEST OF THEMASPORTS