Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποκάλυψε ότι πίσω στο 2010 ήταν... περιζήτητος στην Ευρώπη, με τον ίδιο να «ψηφίζει» Μπαρτσελόνα, προτού τελικά αποφασίσει να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γουέιν Ρούνεϊ συνέδεσε το όνομά του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία αγωνίστηκε για 13 χρόνια κατακτώντας σχεδόν τα πάντα. Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, όταν το 2010 ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και μέχρι προσφάτως προπονητής της Πλίμουθ, βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου από τους Κόκκινους Διαβόλους.
Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στο BBC, ήθελε να πάει στην Μπαρτσελόνα του Μέσι και των... υπόλοιπων σταρ, καθώς δεν επιθυμούσε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Γιουνάιτεντ. Βέβαια, στο τέλος της ημέρας, η απόφασή του ήταν να παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ.
«Όταν είπα στην Γιουνάιτεντ το 2010 ότι δεν ήθελα να υπογράψω νέο συμβόλαιο και υπέβαλα αίτημα μεταγραφής, τρεις σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν για εμένα. Η Τσέλσι, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Μία συμφωνία με τη Ρεάλ φαινόταν πιο πιθανή για μερικές ημέρες, αλλά η Μπαρτσελόνα ήταν εκείνη που σκεφτόμουν περισσότερο και πώς θα μπορούσα να ταιριάξω στην ομάδα με τον Μέσι, τον Ινιέστα, τον Τσάβι και τον Μπουσκέτς. Τελικά αποφάσισα να μείνω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε ο Ρούνεϊ, προσθέτοντας:
«Κάθε παίκτης ήθελε να παίξει στην Μπαρτσελόνα τότε, είχε μία απίστευτη ομάδα. Το να κατακτήσω τρόπαια ήταν ο μεγαλύτερος λόγος που σκέφτηκα για να φύγω από την Γιουνάιτεντ. Ήμουν έτοιμος να κλείσω τα 25 και ανησυχούσα για την κατεύθυνση του συλλόγου».
gazzetta.gr
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 14:47
Έξαλλος ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Αλ Χιλάλ, για μία διαιτητική απόφαση. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον αποκλεισμό ο Ράιαν Σερκί.
01/07 @ 13:39
Το τηλεοπτικό προϊόν της Πρέμιερ Λιγκ αλλάζει ριζικά και ανάμεσα στις υπόλοιπες ιστορικές αποφάσεις που έχουν παρθεί, προστίθενται κι εκείνες που θα κάνουν τους τηλεθεατές σχεδόν να... συμμετέχουν στις προπονήσεις με τους παίκτες!
01/07 @ 12:28
Η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ένωση (IFAB) θέτει από σήμερα, 1η Ιουλίου 2025, σε ισχύ οκτώ βασικές αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου, με στόχο τη βελτίωση της ροής του παιχνιδιού και την ενίσχυση της διαφάνειας.
01/07 @ 08:18
Η Ένωση Ποδοσφαιριστών της Γαλλίας (UNFP) απηύθυνε δριμεία κριτική στη FIFA, ζητώντας την άμεση αναστολή των αγωνιστικών της σχεδίων και ειδικότερα του διευρυμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!
01/07 @ 08:05
Η Αλ Χιλάλ έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τη Σίτι με 4-3 στην παράταση, στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.
01/07 @ 00:04
Ένα «χτύπημα» στο 3ο λεπτό, άλλο ένα στο 93' και… τέλος. Η Ίντερ έμεινε να τα βάζει με την τύχη της, η Φλουμινένσε θριάμβευσε 2-0 και οι «νερατζούρι» αποχαιρέτησαν το Μουντιάλ Συλλόγων στους «16»!
BEST OF THEMASPORTS