Οι αποκαλύψεις του Βαράν για την πρώτη του επαφή με τον Μουρίνιο: «Με ρώτησε γιατί είμαι τόσο άχρηστος»

Οι αποκαλύψεις του Βαράν για την πρώτη του επαφή με τον Μουρίνιο: «Με ρώτησε γιατί είμαι τόσο άχρηστος»

Ο Ραφαέλ Βαράν μίλησε για τη σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2011 έως το 2013.

Μιλώντας για τις σχέσεις του με τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο Βαράν παραδέχτηκε πως στην αρχή αυτές δεν ήταν άριστες. Ο Γάλλος αμυντικός συνεργάστηκε με τον «Special One» στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2011 έως το 2013 κι όπως έγινε γνωστό, χρειάστηκε κάποιο χρονικό διάστημα για να κερδίσει ο ίδιος την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

 

«Μετά από μια περίοδο κακών εμφανίσεων, με φώναξε στην προπόνηση και με ρώτησε γιατί είμαι τόσο άχρηστος. Ξαφνιάστηκα, αλλά στη συνέχεια μου είπε ότι την επόμενη Τετάρτη θα έπαιζα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι αντί του Ράμος. Αν έκανα κάποιο λάθος ή δεν έπαιζα καλά, θα ήταν το τέλος για μένα. Θα με έστελναν δανεικό σε κάποια άλλη ομάδα και αυτό θα ήταν. Ευτυχώς, έκανα μια εξαιρετική εμφάνιση και μετά από αυτό έπαιζα φανταστικά. Αυτός ήταν ο λόγος που άρχισα να παίζω ξανά σε υψηλό επίπεδο».

sportal.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!