Αθλητικός διευθυντής Άλμπα: «Για τρία χρόνια ήμασταν πάνω από τον Παναθηναϊκό και τότε κανείς δεν έλεγε να φύγουν από την Ευρωλίγκα»!

Αθλητικός διευθυντής Άλμπα: «Για τρία χρόνια ήμασταν πάνω από τον Παναθηναϊκό και τότε κανείς δεν έλεγε να φύγουν από την Ευρωλίγκα»!

Ο αθλητικός διευθυντής της Άλμπα προσπάθησε να δικαιολογήσει την κάκιστη πορεία της ομάδας του με ένα αμφιλεγόμενο επιχείρημα.

Πολλή κουβέντα γίνεται για το αν η Άλμπα έχει πραγματικά θέση στην Ευρωλίγκα, δεδομένου ότι τις δύο τελευταίες σεζόν είναι με διαφορά η πιο αδύναμη της διοργάνωσης.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Βερολίνου, Ιμάρ Οχέδα, προσπάθησε να δικαιολογήσει την ομάδα του χρησιμοποιώντας ένα μάλλον αμφιλεγόμενο επιχείρημα.

«Είναι η πέμπτη ή έκτη μας σεζόν στην Ευρωλίγκα και αν δεν κάνω λάθος, για μια τριετία (2021-2023) τερματίσαμε ψηλότερα από τον Παναθηναϊκό. Τότε όμως δεν άκουγα να λένε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι πιο ανταγωνιστικός ή ότι δεν έπρεπε να είναι στην Ευρωλίγκα. Δεν λεγόταν τίποτα τέτοιο και νομίζω ότι δεν είναι δίκαιο για μας τώρα, γιατί ξέρουν με τι όπλα πολεμάμε», τόνισε.

Όσο για το αν η ομάδα του θα είναι στην επόμενη Ευρωλίγκα; «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απόφαση από τη διοργάνωση», απάντησε.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συμβαίνουν και στην Αγγλία: Ομάδα της Premier League «απαγορεύει» πανηγυρισμούς στην Άρσεναλ αν πάρει το πρωτάθλημα!

Συμβαίνουν και στην Αγγλία: Ομάδα της Premier League «απαγορεύει» πανηγυρισμούς στην Άρσεναλ αν πάρει το πρωτάθλημα!

Κατάκτηση της Premier League, χωρίς έξαλλους πανηγυρισμούς, γίνεται; Κι όμως, εάν η Άρσεναλ στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της κερδίσει τρία και δεν χάσει από τη Μάντσεστερ Σίτι, την 36η αγωνιστική με νίκη επί της Γουέστ Χαμ, θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια μπροστά σε ένα ολιγάριθμο και μάλλον «βουβό» κοινό. Η διοίκηση των «σφυριών» επιχειρεί να περιορίσει την παρουσία οπαδών των «κανονιέρηδων», θέλοντας να αποτρέψει πιθανή φιέστα της αντιπάλου στην έδρα της!