Τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 44 ετών έχασε ο πρώην επιθετικός της «Ένωσης»…
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένα νέο θλιβερό και για την οικογένεια της ΑΕΚ προέκυψε από το Μαυροβούνιο.
Όπως έγινε γνωστό, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 44 ετών ο Αντρίγια Ντελίμπασιτς.
Ο άλλοτε επιθετικός και της «Ένωσης» πάλευε με τον καρκίνο από τον Μάρτιο του 2023, έχοντας υποβληθεί μάλιστα και σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο.
Δυστυχώς όμως έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και την Τρίτη απεβίωσε, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του και το ποδόσφαιρο της γειτονικής χώρας.
Ο Ντελίμπασιτς φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν 2006-07, πραγματοποιώντας συνολικά 15 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 1 γκολ.
Πηγή: sport-fm.gr
Η προθεσμία που είχε ο Πρόδρομος Πετρίδης έληξε και απάντηση δεν έδωσε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/03 @ 19:07
Η Ελλάδα είναι έτοιμη να αναμετρηθεί με τη Σκωτία και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στο γεμάτο ρόστερ που έχει η Ελληνική ομάδα, παρά τις απουσίες που υπάρχουν.
19/03 @ 13:07
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Έρικ Χάμζα, ο μοναδικός παίκτης Γ' Εθνικής που κλήθηκε στην Εθνική Νέων, θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού!
19/03 @ 00:11
Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, ο Αλαφούζος που δεν πιστεύει πλέον στην ομάδα και τι θα γίνει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου
18/03 @ 22:25
Επτά δανεικοί στόπερ επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι στου Ρέντη, οι οποίοι με τους τέσσερις υπάρχοντες δημιουργούν ερωτηματικά στον Μεντιλίμπαρ για το ρόστερ της νέας σεζόν.
18/03 @ 21:42
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες έγινε μια πρώτη προσθήκη σε ένα νέο πόστο.
18/03 @ 21:20
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στο ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στο Champions League της νέας σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS