Η αγάπη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τα αμάξια είναι γνωστή. Αυτό, δεν παρέλειψε να το δείξει ξανά μέσω ενός story του στο Instagram, στο οποίο βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να οδηγεί ένα από τα αυτοκίνητά του, αφήνοντας μάλιστα ένα... μήνυμα!
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προκάλεσε δημόσια σε... κόντρες τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο, γράφοντας χαρακτηριστικά στο εν λόγω story: «Μόνο ο Μάριος Ηλιόπουλος μπορει, αν και όποτε θέλεις πάω τη ρεβάνς..», συνοδευόμενο με ένα emoji μηχανάκι στο τέλος.
Όπως και Γιαννακόπουλος, έτσι και ο Ηλιόπουλος είναι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού, κάτι που έχει δείξει ουκ ολίγες φορές, όπως στην παρουσίαση του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ, ενώ πρόσφατα παρευρέθηκε στην παρουσίαση του μονοθέσιου της McLaren έξω από την Opap Arena.
Δείτε παρακάτω το σχετικό story του Γιαννακόπουλου:
Παρ' ότι βρέθηκε πίσω με 7 πόντους 4 λεπτά πριν το φινάλε, η Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε το ματς στην παράταση και νίκησε με 102-96 τη Βαλένθια, κάνοντας το 2-0 στη σειρά των τελικών της ACB!
Με τους Στραζέλ και Ντιαλό να βγαίνουν μπροστά στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Μονακό τούμπαρε την Παρί (80-74), ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε τους τελικούς Γαλλίας σε πέμπτο και τελευταίο ματς στο Παρίσι!
Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται ως το απόλυτο φαβορί για να κάνει δικό του τον Βασίλιε Μίσιτς, αφού φέρεται να του έχει καταθέσει ηγεμονική πρόταση. Διαψεύδουν οι «ερυθρόλευκοι».